Η θρυλική τηλεοπτική σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης», όπως αποκάλυψε ο Χάρης Ρώμας, μπήκε στο Βιβλίο Γκίνες.

Ο γνωστός ηθοποιός και υποψήφιος δήμαρχος Χαλανδρίου Χάρης Ρώμας, μιλώντας στην εκπομπή «Breakfast@Star», αποκάλυψε ότι η αγαπημένη κωμική σειρά πέρασε στην ιστορία, αφού μπήκε και στο Βιβλίο Γκίνες.

Μπήκαμε στα παγκόσμια Γκίνες

«Μείναμε διαχρονικοί κάποιοι εξ ημών. Ιδιαίτερα εγώ και η Άννα Χατζησοφιά μπήκαμε και στα παγκόσμια Γκίνες για τη non-stop επαναληπτικότητα του "Κωνσταντίνου και Ελένης". Είναι ένα μεγάλο παράσημο», υπογράμμισε ο Χάρης Ρώμας για την αγαπημένη τηλεοπτική σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης».

«Τότε ήταν φόβος ότι θα αναλωθούμε σε αυτό», σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Μου έλεγε η Ελένη Ράντου "θα είμαστε για πάντα εγώ η γκαρσόνα και εσύ η Κατακουζήνα" », υπογράμμισε ο Χάρης Ρώμας για τη μεγάλη επιτυχία της σειράς «Κωνσταντίνου και Ελένης» που συνεχίζει να προβάλλεται κάθε μεσημέρι στον ΑΝΤ1.

Έχω πέσει στα πατώματα για έρωτα

Ο Χάρης Ρώμας αναφέρθηκε και στον ρόλο που έχει παίξει η αγάπη στη ζωή του. «Η αγάπη έχει παίξει μεγάλο ρόλο στη ζωή μου. Όταν είσαι καλλιτέχνης, είσαι επιρρεπής στο να δίνεσαι συναισθηματικά. Να ερωτεύεσαι και να σε ερωτεύονται. Είναι πιο εύκολο να γίνεις αντικείμενο του πόθου όταν είσαι προβαλλόμενος πολύ. Έχω πέσει και στα πατώματα», επισήμανε.

Είχα παχύνει, ίσως και λόγω ηλικίας

Σε ερώτηση αν προσέχει τη διατροφή του, ο Χάρης Ρώμας αναφέρθηκε και στην περίοδο που είχε πάρει αρκετά επιπλέον κιλά. «Κάνω μία διατροφή. Είχα παχύνει κάποια στιγμή πάρα πολύ, ίσως και λόγω ηλικίας. Προσέχω πολύ την εμφάνισή μου. Σε σχέση με παλιούς μου συμμαθητές, κάποιους, γιατί κάποιοι είναι και κούκλοι βέβαια, νομίζω ότι διατηρούμαι.

Οι πέντε πιο κομψοί Αθηναίοι

Είχε γίνει ένα ρεπορτάζ οι πέντε πιο κομψοί Αθηναίοι. Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν θέλουμε να σας φωτογραφήσουμε γι' αυτό. Όταν ξαφνικά συνειδητοποιείς ότι σου λένε ότι είσαι ένας από τους κομψούς Αθηναίους, Έλληνες, τότε μετά το κουβαλάς σαν βάρος», συμπλήρωσε ο Χάρης Ρώμας.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: