O Θάνος Πετρέλης έδωσε συνέντευξη κι αναφέρθηκε στις γυναίκες της ζωής του αλλά και στις δουλειές του σπιτιού.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» κι αρχικά ανέφερε: «Δεν βοηθάω στις δουλειές του σπιτιού, είμαι καλομαθημένος από τη μάνα μου».

Είχα τα πάντα στο χέρι

«Ήμουν μοναχογιός και μπορεί να φταίει αυτό. Όπως καταλαβαίνεις, είχα τα πάντα στο χέρι. Τώρα αυτό μπορεί να μην αρέσει σε κάποιους, κάποιοι ενοχλούνται, αλλά ο καθένας έχει την άποψή του», είπε χαρακτηριστικά ο Θάνος Πετρέλης.

Ο άνδρας δεν θα πλύνει τα πιάτα

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Μεγάλωσα σε ένα σπίτι πατριαρχίας, υπήρχε καλώς ή κακώς η λογική ότι ο άνδρας δεν θα πλύνει τα πιάτα. Επειδή ακούω και κάποιες δηλώσεις συναδέλφων το λέω, επειδή λένε ότι δεν είναι κακό να πλύνει τα πιάτα ένας άνδρας. Δεν είπα ότι είναι κακό. Απλά δεν έχει χρειαστεί να το κάνω».


Για τις «γυναίκες της ζωής του»

«Είμαι καλομαθημένος κι έχω τις γυναίκες μου να με προσέχουν. Εγώ προσπαθώ πάντα να κάνω το παν για να τους προσφέρω ό,τι θέλουν κι αυτές με προσέχουν για να έχουν οι κόρες μου τον μπαμπά τους και η γυναίκα μου τον άνδρα της χαρούμενο».

Τέλος, μίλησε για τη σύζυγό του

«Είμαστε 27 χρόνια μαζί, έχουμε βρει τη χρυσή τομή. Έχουμε μια φοβερή σχέση κι εμπιστεύομαι τη Σοφία 1.000% σε οτιδήποτε. Μας αρέσουν τα ταξίδια», είπε κλείνοντας ο Θάνος Πετρέλης.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: