Πρόταση να πολιτευτεί δέχτηκε η Μαρία Καρλάκη από τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο και το νεοσύστατο κόµµα του, Πατρίδα.

Η γνωστή τραγουδίστρια, που γνωρίζεται αρκετά χρόνια µε τον εκκεντρικό δηµοσιογράφο, δεν αποκλείει το ενδεχόµενο να βάλει… αργά ή γρήγορα την πολιτική στη ζωή της.

«Είχα µια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση από τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, όµως δεν καταφέραµε να κάνουµε το ραντεβού και να τα πούµε από κοντά», αποκαλύπτει η Μαρία Καρλάκη στο «Secret» και παραδέχεται πως έχει το µικρόβιο της πολιτικής µέσα της. «Θα το ήθελα µελλοντικά να ασχοληθώ µε την πολιτική. Οχι όµως άµεσα, γιατί το θεωρώ νωρίς για µένα, όσο στις επόµενες εκλογές. Είναι κάτι που πάντα το ήθελα», εξηγεί και µιλώντας για τον πρόεδρο του κόµµατος λέει: «Τον γνωρίζω πολλά χρόνια τον Κωνσταντίνο. Είναι πολλά χρόνια φίλος και µου αρέσουν τα πιστεύω του και οι αρχές του».

Ευαισθητοποιηµένη

Η Μ. Καρλάκη είναι πολύ ευαισθητοποιηµένη σε θέµατα που αφορούν τη βία κατά των γυναικών. «Θα ήθελα να ασχοληθώ µε αυτό το κοµµάτι και να βοηθήσω τις γυναίκες. Επίσης, είµαι πάντα ενεργή σε ό,τι αφορά το περιβάλλον, έναν τοµέα που µε ενδιαφέρει πολύ, όπως και ο Πολιτισµός», δηλώνει. Η ίδια πιστεύει πως ο καλλιτέχνης πρέπει να πολιτικοποιείται. «Αν µπορεί να βοηθήσει, γιατί να µην το κάνει; Από τη στιγµή που έχουµε βήµα ως καλλιτέχνες, θεωρώ πως πρέπει να κοιτάµε το καλό του τόπου και να συνεισφέρουµε ακόµα και µέσω της πολιτικής», λέει.

Φουσκωμένη κοιλίτσα

Κολακευτικά σχόλια πήρε το περασµένο Σάββατο η εκρηκτική εµφάνιση της Μαρίας Καρλάκη στο «Just the 2 of us», που συνοδευόταν από τη… φουσκωµένη της κοιλίτσα! Οι φήµες που τη θέλουν να βρίσκεται στους πρώτους µήνες της εγκυµοσύνης της κατέκλυσαν τα social media. H ίδια δεν θέλησε να αναφερθεί σε αυτό, όµως σύµφωνα µε πληροφορίες διανύει τους πρώτους µήνες της εγκυµοσύνης της. Η γοητευτική τραγουδίστρια εδώ και έξι µήνες περίπου έχει σχέση µε τον επιχειρηµατία Θωµά Νικολαΐδη, που ζει και δραστηριοποιείται στην Κοζάνη.

Από τότε που γνώρισε όµως την τραγουδίστρια και ξεκίνησε η σχέση τους, είναι σχεδόν κάθε µέρα δίπλα της, ενώ τη στηρίζει απόλυτα και στην κατάσταση που βρίσκεται, πηγαίνοντας µαζί της σε όλα τα ραντεβού µε τον γιατρό. Ο ίδιος είναι άνθρωπος χαµηλών τόνων και περήφανος για τη σύντροφό του.

Δεν είναι εμπόδιο

Η απόσταση που τους χωρίζει δεν είναι εµπόδιο. Σε ό,τι αφορά τα επαγγελµατικά της, η Μαρία Καρλάκη θα πραγµατοποιήσει κάποιες εµφανίσεις µέχρι τις αρχές του καλοκαιριού σε όλη την Ελλάδα, ενώ ετοιµάζει µια συνεργασία-φωτιά µε τον Γιώργο Θεοφάνους, ένα remake της µεγάλης επιτυχίας που ερµήνευσε η Μαντώ, «Αισθήσεις», και ο ταλαντούχος συνθέτης υπογράφει τη µουσική και τους στίχους.

*Δημοσιεύτηκε στο Secret στις 28 Απριλίου 2023.