Η συνέντευξη του Γιώργου Καράβα στο «Night Out» έγινε θέμα συζήτησης στις ψυχαγωγικές εκπομπές και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, είναι από τους πρώτους που εναντιώθηκαν σε όσα είπε το μοντέλο.

Με τη σειρά της, η Ελεονώρα Μελέτη σχολίασε, με μία έμμεση αναφορά στο σύνθημα της εκπομπής της Σταματίνα Τσιμτσιλή. Είπε, συγκεκριμένα: «Σας πειράζει ότι ευχαριστεί τον εαυτό του και δεν σας πειράζει το “αξίζω-αξίζω” ας πούμε; Κι αυτός θεωρεί ότι αξίζει και ευχαριστεί τον εαυτό του. Κοροϊδεύουμε την Αννούλα (σ.σ. Ζηρδέλη) με το “αξίζω”».

Την απάντησή της στα όσα είπε η Ελεονώρα Μελέτη θέλησε να δώσει έμμεσα η Σταματίνα Τσιμτσιλή, όπως ανέφεραν στην εκπομπή «Πρωινό μας» .

Το πρωί της Τρίτης 2 Μαΐου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε είσοδο στο «Happy Day», με το κομμάτι του Κώστα Μαρτάκη «Αξίζω» και είπε, μεταξύ άλλων, στους συνεργάτες της: «Για να εκνευρίσουμε και κάποιους που δεν το πιστεύουν και το ακούνε και σου λέει “γιατί το λένε;”. Κάποιοι άνθρωποι. Αξίζω, αξίζω, αξίζω».

«Απάντηση είναι» σχολίασε η Φαίη Σκορδά. «Καταλαβαίνουμε τι γίνεται, χρειαζόμαστε κι εξηγήσεις; Ο ένας την λέει στον άλλον» είπε με τη σειρά της η Έλενα Χριστοπούλου.

Δείτε τα σχετικά βίντεο που ακολουθούν: