Μια κατσαρίδα εντοπίστηκε να κάνει πασαρέλα κατά μήκος του κόκκινου χαλιού στο Met Gala στη Νέα Υόρκη το βράδυ της Δευτέρας 01/05/2023. Μάλιστα το αντιαισθητικό έντομο έκανε την εμφάνισή του λίγο πριν περπατήσει στο χαλί η Ριάνα.

Η κατσαρίδα πετάχτηκε πάνω στο χαλί καθώς προσπαθούσε να ανέβει τη σκάλα όταν εντοπίστηκε από την ασφάλεια του κτιρίου. Οι θεατές ακούγονταν να ουρλιάζουν από τρόμο.

@culted When a cockroach arrives at the Met Gala before @Rihanna 🥲 🎥: @marcmalkin #metgala #metgala2023 #redcarpet #celebrity #style #costumeinstitute #themet #trending #viral #fyp #foryoupage #karllagerfeld #rihanna #riri #asaprocky #asap #rocky #cockroach ♬ original sound - CULTED

Το φετινό χαλί σε μπεζ απόχρωση χρώμα έκανε το έντομο να ξεχωρίζει περισσότερο από ό,τι αν είχε χρησιμοποιηθεί το παραδοσιακό κόκκινο.


Παρ' όλα αυτά, τράβηξε γρήγορα την προσοχή των θεατών, συμπεριλαμβανομένων των φωτογράφων μόδας, οι οποίοι απαθανάτισαν την κατσαρίδα με το βίντεο να γίνεται viral και να κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Το Twitter έκανε πάρτι με την είσοδο της κατσαρίδας και πολλοί ήθελαν να μάθουν ποιος πολυτελής οίκος μόδας την είχε ντύσει για το event.