Τις αγωγές του Γιώργου Κιμούλη στη Ζέτα Δούκα, τη Δώρα Χρυσικού και τον Νίκο Ψαρά σχολίασε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, του οποίου ο σκηνοθέτης, όπως είπε, είναι το είδωλό του.

Μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό» ο Μαυρίκιος Μαυρικίου εξέφρασε την επιθυμία του να αποκατασταθεί η φήμη του σκηνοθέτη και να κερδίσει τη δικαστική διαμάχη που έχει «ανοίξει» με τους ηθοποιούς που τον κατηγορούν για κακοποιητική συμπεριφορά.

«Δεν έχει καμία σχέση αυτό που είδα εγώ με τα μάτια μου, ένας γλυκύτατος άνθρωπος, με συμβουλές, με αγάπη, σεβασμό, εκτίμηση απ’ όλο τον θίασο», ανέφερε αρχικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Αυτά που βλέπω και ακούω είναι τραβηγμένα

«Είμαι απόλυτα σίγουρος πως όλα αυτά που βλέπω και ακούω είναι πράγματα τραβηγμένα. Ένας άνθρωπος που θα είχε αυτή τη συμπεριφορά θα τον είχε “ξεράσει” –ας μου επιτραπεί η λέξη– πολύ νωρίτερα ο χώρος. Ο Γιώργος Κιμούλης χαίρει άκρας εκτίμησης στο θεατρικό προσκήνιο και παρασκήνιο και των ηθοποιών και του κόσμου».

Μακάρι να κερδίσει και τις αγωγές ο Κιμούλης

Στην πορεία των δηλώσεών του ο Μαυρίκιος Μαυρικίου τόνισε: «Ανυπομονώ να τελειώσει αυτή η υπόθεση. Μακάρι να κερδίσει και τις αγωγές και ζητώ συγγνώμη από τις γλυκύτατες καταγγέλλουσες, αλλά πραγματικά δεν μπορώ να το δεχτώ αυτό από τον Γιώργο Κιμούλη. Προβλέπω ότι σύντομα θα εκπλαγούμε».

Δεν μπορεί να ακούει όλα αυτά που «χρεώνουν» στον Κιμούλη

Τέλος, ο Μαυρίκιος Μαυρικίουαφού χαρακτήρισε «είδωλό του» τον Γιώργο Κιμούλη, επισήμανε ότι δεν μπορεί να ακούει όλα αυτά τα οποία «χρεώνουν» στον Γιώργο Κιμούλη στο πλαίσιο του #MeToo.

«Δεν μπορώ να δεχτώ ότι το είδωλό μου έχει αυτά τα κτηνώδη χαρακτηριστικά», δήλωσε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: