Η Ελένη Μενεγάκη σχολίασε τη συνέντευξη που έδωσε η Κατερίνα Καινούργιου και τόνισε πως κάποια πράγματα δεν χρειαζόταν να τα πει.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Ελένη» εξήγησε πως καμιά φορά, όταν παρακολουθεί τις συνεντεύξεις της συναδέλφου της, την πιάνουν τα γέλια με τον αυθορμητισμό της.

Όπως τόνισε, «δεν είναι όλα για τον τηλεοπτικό αέρα». «Πραγματικά, επειδή θυμάμαι, όταν είχα καλεσμένη την Κατερίνα στην εκπομπή, μου μιλούσε πάντα έτσι ανοιχτά, σε βαθμό που κάποιες φορές με έπιαναν τα γέλια και της έλεγα "Κατερίνα μου, γιατί τα λες αυτά;". Ή άλλες φορές την κοιτούσα κι έλεγα "ενώ είναι έμπειρη τηλεοπτικά, ή θέλει και τα λέει ή έχει και μικρές στιγμές που δείχνει σαν να είναι πιο φρέσκο παιδί μέσα στην τηλεόραση"», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Κάποια πράγματα που είναι τελείως για τον εαυτό μας, για τις σχέσεις μας, πολύ δικά μας, δεν χρειάζεται νομίζω να τα λέμε. Όχι να μη μιλάς για τον εαυτό σου, αλλά άλλο τι λες με τους φίλους σου στο σπίτι σου ή με έναν ειδικό. Κάποια πράγματα μπορεί να μη χρειάζεται να αναφέρονται στην τηλεόραση».