Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δέχτηκε στον αέρα της εκπομπής Ελένη, το challenge της Ελένης Μενεγάκη η οποία του ζήτησε να πει με ονόματα, με ποιον ή ποια παρουσιαστή ή παρουσιάστρια πιστεύει πως θα ταίριαζε για να κάνουν τηλεοπτικά κάτι διαφορετικό.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αρχικά σκέφτηκε όμως αμέσως απάντησε χωρίς περιστροφές πως πιστεύει ότι με την Κατερίνα Καινούργιου θα κατάφερνε να κάνει κάτι διαφορετικό στην τηλεόραση, όμως τόνισε ότι όλη αυτή η συνύπαρξη θα ήταν πολύ εκρηκτική.

Τόσο που κάποια στιγμή θα έφταναν να τους συλλάβουν. Ο παρουσιαστής, Δημήτρης Ουγγαρέζος  επεσήμανε πως η κόντρα ανάμεσά τους θα είχε αυτό το διαφορετικό που θα ήταν ιδανικό στην ελληνική τηλεόραση.

Η αντίδραση της Ελένης;


Δεν έδειξε να θέλει να σχολιάσει, όμως έδειξε να κατανοεί τα επιχειρήματα του Δημήτρη Ουγγαρέζου  ο οποίος έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με την Κατερίνα Καινούργιου. Να θυμίσουμε ότι Ουγγαρέζος και Καινούργιου έχουν συνυπάρξει ως παρουσιαστές στην εκπομπή «Όμορφος Κόσμος το Πρωί» το 2010 μαζί με τη Δούκισσα Νομικού, τον Νίκο Παπαδάκη και τη Μαρία Αραμπατζή.