Το «παρών» σε εκδήλωσε έδωσε το βράδυ της Τετάρτης 03/05/2023 η Ηλιάνα Παπαγεωργιού και μιλώντας στις κάμερες αναφέρθηκε στο μόντελιγνκ, την προσωπική της ζωή, την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά από το Star αλλά και το ενδεχόμενο να τη δούμε να επιστρέφει στο GNTM.

Το μόντελιγνκ δεν έχει τελειώσει για μένα

«Το μόντελιγνκ δεν έχει τελειώσει για μένα απλά, έχει περάσει σε μια άλλη ηλικία πια. Δε θα διαφημίζουμε βρεφικά, κρέμα μωρού, εκτός αν πρέπει να τη φάει το παιδί μου στο μέλλον. Θα δούμε. Την περίμενα την πάροδο του χρόνου. Πολλά χρόνια το περίμενα, να φτάσω σε αυτή την ηλικία», είπε αρχικά η Ηλιάνα Παπαγεωργιού.

Δε ξέρω αν θα παντρευτώ ξανά

«Η οικογένεια είναι κάτι που θα έρθει από μόνο του. Έχω αδυναμία στα πιτσικουλίνια. Αν με ευλογήσει ο Θεός θα κάνω. Αν δε μου κάνουν πρόταση γάμου δε ξέρω αν θα παντρευτώ ξανά».



Για την Βίκυ Καγιά και την αποχώρηση από το Star

«Να είναι καλά η Βίκυ Καγιά. Ο καθένας διαλέγει την πορεία του. Να είναι χαρούμενη, αυτό έχει σημασία», αρκέστηκε να πει σε άλλο σημείο η Ηλιάνα Παπαγεωργιού σχετικά με την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά από το Star.

Aναφορικά με το GNTM, η Ηλιάνα Παπαγεωργιου έδειξε να εκπλήσσεται ακούγοντας πως δε θα γίνει του χρόνου και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο ριάλιτι μόδας μελλοντικά.



Το GNTM είναι σαν τον γκόμενο που πρέπει να ξεχάσεις

«Θα παγώσει το GNTM; Εντάξει, μπορεί να γίνει του παραχρόνου. Είναι σίγουρο; Κρίμα. Το αγαπάω το GNTM αλλά εκείνοι ξέρουν καλύτερα. Αν μου γινόταν πρόταση γιατί να μην ξαναπήγαινα; Το έχω διαγράψει από το μυαλό μου για να είμαι εγώ καλά. Ποτέ δε ξέρεις. Το GNTM για μένα είναι λίγο σαν εκείνο τον γκόμενο που πρέπει να ξεχάσεις», κατέληξε η Ηλιάνα Παπαγεωργιου.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: