Η Ελένη Τσολάκη βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης καλεσμένη στο Night Out. Η παρουσιάστρια του Open Weekend αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, τα δύο ακραία περιστατικά που έζησε στο πρόσφατο παρελθόν από φανατικούς της θαυμαστές.

«Ήταν η πρώτη φορά στον Alpha που κάθε φορά που σχολούσα από τη δουλειά, ένα αυτοκίνητο με περίμενε έξω ακριβώς από το κανάλι και με ακολουθούσε όπου και να πήγαινα, ό,τι κι αν είχε η μέρα μου. Δηλαδή σε όλες τις δουλειές μου. Όταν άρχισα να το αντιλαμβάνομαι αυτό, κάποια στιγμή που φοβήθηκα πολύ, σταμάτησα στο κέντρο της Αθήνας, κατέβηκε αυτός και ήρθε και μου χτυπούσε με τα χέρια το παρμπρίζ», αποκάλυψε η Ελένη Τσολάκη.

«Καταλήξαμε μέχρι το Αστυνομικό Τμήμα και τον αξιωματικό υπηρεσίας. Όταν μπήκαμε και οι δυο μέσα, ο άνθρωπος αυτός έκανε ότι δεν με ξέρει και γύρισε και είπε στον αστυνομικό πως "δεν την ξέρω την κοπέλα, λέει κάποιες τρέλες, πρώτη φορά στη ζωή μου τη βλέπω". Δεν προχώρησα όμως σε μήνυση ούτε σε οτιδήποτε άλλο, γιατί αισθάνθηκα ότι θα συνετιστεί και θα σταματήσει ανάλογες συμπεριφορές». Δυο μέρες όμως μετά ήταν πάλι έξω από το σπίτι μου», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια.

«Και η δεύτερη φορά ήταν, πάλι ήμουν στον Alpha, με έναν άνθρωπο που με ακολουθούσε όπου έπαιζα μουσική αλλά… σε όλη την Ελλάδα! Δηλαδή ήμουν στην Κρήτη και ήταν στην Κρήτη, την άλλη μέρα ήμουν στη Θεσσαλονίκη και ήταν στη Θεσσαλονίκη. Κάποια στιγμή βρέθηκε πάλι μπροστά μου σε μια δουλειά και ήταν λίγο επιθετικός, αλλά ήμουν μαζί με τον Κώστα Φραγκολιά, αν δεν κάνω λάθος, μπήκε εκείνος στη μέση και τον διώξαμε. Ήταν επιθετικός», είπε η Ελένη Τσολάκη.



Η Ελένη Τσολάκη αναφέρθηκε στην απόφασή της να ασχοληθεί αποκλειστικά με την ψυχαγωγία στην εκπομπή της.

Η παρουσιάστρια του Open Weekend εξομολογήθηκε πως ύστερα από 17 ολόκληρα χρόνια νιώθει ο εαυτός της στην πρωινή εκπομπή του Open.

«Είμαι ωραία, δημιουργικά, κουραστικά, αλλά όλα καλά. Είμαι χαρούμενη γιατί φέτος ύστερα από 17 χρόνια που δουλεύω στην τηλεόραση, αισθάνομαι ο εαυτός μου. Δεν υποδύομαι κάποιον ρόλο, δεν προσπαθώ να φανώ αρεστή και νιώθω ότι τώρα πατάω. Για να βρει ένας άνθρωπος της τηλεόρασης την προσωπικότητά του θα ακολουθήσει πολλούς δρόμους. Μαθήματα είναι όλα.

Ήταν μεγάλο το δίλημμα με όλα αυτά που ζούμε τα τελευταία 3 χρόνια. Με το #metoo ήταν ένα ποδαράκι της ψυχαγωγίας, αλλά είναι ένα ηθικό δίλημμα, γιατί λες ότι συμβαίνουν όλα αυτά και εσύ θα πεις “Χαμογελάστε;”. Το ξεχώρισα από την προσωπικότητά μου. Αποφάσισα ότι ο κόσμος κάτι άλλο θέλει να δει από εμένα, ενημέρωση κάνουν άλλοι, που το κάνουν και καλύτερα. Δεν είμαστε όλοι για όλα. Θα ήταν ψεύτικο αν πήγαινα εγώ να παρουσιαστώ σαν ενημερωτική.

Είχα από μόνη μου ψύχωση με τα νούμερα. Σε αυτή τη δουλειά δεν γίνεται να μη σε ενδιαφέρουν τα νούμερα γιατί είναι δουλειά σου. Με ενδιαφέρει τι θέλει ο κόσμος και φυσικά θα κάνουμε αλλαγές στη σκαλέτα. Και σε εκπομπές που συμμετείχα και δεν ήμουν η επικεφαλής, πάλι είχα την ψύχωση των νούμερων.

Δεν είμαι καθόλου ανταγωνιστική».


Μεταξύ άλλων, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης έβαλε την παρουσιάστρια του Open Weekend να κάνει τηλεφωνική φάρσα στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Αν και προσπάθησε πάρα πολύ να είναι πειστική, η Σταματίνα Τσιμτσιλή κατάλαβε ότι ήταν καλεσμένη στο Night Out, σε αντίθεση με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο που δεν είχε αντιληφθεί κάτι.

Οι αντιδράσεις τους ήταν άκρως απολαυστικές και χάρισαν άφθονο γέλιο!