Μια ημέρα που του άφησε την πιο… σπάνια γεύση της ζωής του ήταν για τον Άκη Πετρετζίκη η ημέρα της βάφτισης της μικρής του κορούλας.

Άκης Πετρετίζκης και Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ βάφτισαν την 7 μηνών κόρη τους.

 Την αποκάλυψη την έκανε ο ίδιος ο σεφ μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ανεβάζοντας τις πρώτες φωτογραφίες από τη βάφτιση της μικρής.

 Το μυστήριο τελέστηκε σε κτήμα στο Κορωπί και το όνομα της νεοφώτιστης είναι Ακυλίνα! Το ζευγάρι έχει ακόμη ένα παιδί, τον σχεδόν δύο ετών Αχιλλέα.

 Σε πρόσφατες δηλώσεις του για τη νέα καθημερινότητα με τα δυο παιδιά, ο Ακης Πετρετζίκης είχε δηλώσει: «Είναι δύσκολη πίστα το δεύτερο παιδί. Την έχουμε “ακούσει” λίγο. Όταν είχες σεταριστεί με το πρώτο παιδί, λες οκ. Ο Αχιλλέας τώρα είναι ενάμιση έτους. Μιλάει, καταστρέφει αλλά είναι το καλύτερο παιδί που υπάρχει. Κι εκεί σκάει το δεύτερο παιδί, κι εκεί που έλεγες πως από τις 7 το βράδυ ως τις 7 το πρωί τουλάχιστον έχεις χρόνο… Η μικρή θηλάζει, τρώει κοιμάται και κλαίει. Είναι η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο.

 Δυσκολευτήκαμε 10 ημέρες με τον Αχιλλέα. Κάπου κάπου πρέπει να είσαι λίγο αυστηρός. Στις 7 το απόγευμα αφήνουμε τον Αχιλλέα στην κούνια και του λέμε “γεια σου”. Κανονικά 4:15-4:30 ξυπνάω για να μου βγαίνει το πρόγραμμα. Θέλω το πρωί να παίξω με τον πιτσιρικά πριν φύγω για τη δουλειά, να πάω γυμναστήριο, να ετοιμάσω όλα τα πράγματα. Είναι πολύ συγκεκριμένο το πρόγραμμα. Μερικές φορές κοιμάμαι στις 9 με 10 το βράδυ. Το 11, 12 για μένα δεν υπάρχει. Εμείς πρέπει να πάμε στο πρόγραμμα που έχουν τα μωρά».