O Απόστολος Γκλέτσος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Είμαστε Μαζί» που παρουσιάζει η Ελίνα Παπίλα. Ο ηθοποιός μίλησε για το ξεκίνημά του στην υποκριτική, το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, ενώ οι συντελεστές της εκπομπής του είχαν μια έκπληξη για την οποία δεν έκρυψε τη συγκίνησή του.

Στα πρώτα βήματα της τηλεόρασης λαμβάναμε πολύ φλερτ

«Όλοι όσοι συμμετείχαμε στα πρώτα βήματα της ιδιωτικής τηλεόρασης λαμβάναμε πολύ φλερτ. Ήταν έτσι το πακέτο που ήθελαν να πλασάρουν οι επικοινωνιολόγοι, αυτή ήταν η δουλειά τους. Αν δεν παίρναμε εμείς γράμματα, θα σήμαινε ότι δεν έκαναν αυτοί καλά τη δουλειά τους», είπε αρχικά ο Απόστολος Γκλέτσος. 

Ασχολήθηκα τυχαία με την υποκριτική

«Εγώ ασχολήθηκα τυχαία με την υποκριτική. Πήγα στη σχολή του αείμνηστου Θεοδοσιάδη και μπήκε το νερό στο αυλάκι. Με βρήκε ο Μανουσάκης, στον οποίο χρωστάω την τηλεοπτική μου καριέρα, μετά ο Σταμάτης Φασουλής, στον οποίο χρωστάω τη θεατρική μου καριέρα. Συνεργάστηκα με τη Ρούλα, ήμουν το κολομπότσι της και της χρωστάω πολλά».

Για τα προβλήματα της υγεία του

«Ούτε πιο καλό άνθρωπο με έκαναν, ούτε πιο δυνατό. Με έκαναν σίγουρα πιο προσεκτικό, μπήκα σε έναν άλλο τρόπο ζωής, όχι μόνο διατροφής».

Η εκπληξη της εκπομπής στον Γκλέτσο

«Με ενημερώνουν ότι έχεις χαιρετίσματα από τον Χρήστο Νικολόπουλο, τον υπέροχο συνθέτη μας. Εμένα κάπου πήρε το αυτί μου να τραγουδάς το "Κάτω απ’ το πουκάμισό μου"», του είπε η Ελίνα Παπίλα.

Είμαι ο πιο φάλτσος άνθρωπος του κόσμου

«Μάγος ο Νικολόπουλος, είναι Α’ Εθνική μαζί με τους πολύ μεγάλους. Εγώ είμαι ο πιο φάλτσος άνθρωπος του κόσμου», απάντησε ο Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος έμεινε έκπληκτος όταν «έπεσε» το συγκεκριμένο τραγούδι – σε δική του εκτέλεση – από το κοντρόλ.


Ακούστε την ερμηνεία του Απόστολου Γκλέτσου

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: