Στους Παξούς βρίσκονται το τελευταίο διάστημα ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και οι συντελεστές της σειράς Maestro για τα γυρίσματα του β’ κύκλου.

Η σειρά, που έχει ήδη ξεκινήσει το ταξίδι της στο Netflix εντυπωσιάζοντας, βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για τον νέο κύκλο που αναμένεται να συγκλονίσει.

Όπως είχε πει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Ελένη», κάποιες ημέρες γίνεται παράλληλο γύρισμα σκηνών, καθώς μέχρι τις 10 του μήνα θα πρέπει να φύγουν από το νησί, επειδή δεν υπάρχουν διαθέσιμα καταλύματα.

Οι Backstage φωτογραφίες από τη σειρά Maestro

Τον Οκτώβριο, οι πρωταγωνιστές του Maestro θα επιστρέψουν στους Παξούς για να συνεχίσουν τα γυρίσματα.


Στο νέο κύκλο του Maestro, ένα νέο πρόσωπο έρχεται για να εξιχνιάσει το έγκλημα του Χαράλαμπου (Γιάννη Τσορτέκη). Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ωστόσο, δεν θέλησε να αποκαλύψει ποιο πρόσωπο θα ενσαρκώσει τον ρόλο - κλειδί.

Η Κλέλια είναι πλέον πιο ώριμη συναισθηματικά

Μιλώντας για τον β’ κύκλο η Κλέλια Ανδριολάτου ανέφερε για τον ρόλο της: «Σε αυτή τη φάση που συναντάμε την Κλέλια, στον δεύτερο κύκλο, τη βρίσκουμε σε μια διαφορετική συναισθηματική θέση. Έχει περάσει κάτι που είναι πρωτόγνωρο γι’ αυτήν, αυτό είναι ο έρωτας και η απόρριψη, και τα δυο σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Είναι πλέον πιο ώριμη συναισθηματικά. Στους Παξούς, είναι σαν ένας παράδεισος. Κάθε μέρα λέω ευχαριστώ».






Αυτό δεν το έχω ξαναζήσει

Από την πλευρά της η Μαρία Καβογιάννη δήλωσε: «Ένιωσα πάρα πολύ μεγάλη χαρά και ευγνωμοσύνη για τους ανθρώπους που αντιμετώπισαν τη σκηνή του ξυλοδαρμού μου με αυτόν τον τρόπο και που ένιωσαν αυτό που νιώσαμε κι εμείς. Ήταν μεγάλη ικανοποίηση και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ. Μια παρέα με ξένους, μας είδε να περπατάμε με τον Χριστόφορο και άρχισαν να μας χαιρετάνε και μου λέει μια κοπέλα, “mother, mother, you are the mother”. Αυτό δεν το έχω ξαναζήσει».