Νέα εβδομάδα και νέες φουρτούνες για το Survivor all star καθώς οι έριδες κι οι κόντρες ανάμεσα στους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης είναι καθημερινό φαινόμενο. Έτσι, στο αποψινό συμβούλιο τα αίματα άναψαν για άλλη μία φορά και oi πρώην φίλοι Σπύρος Μαρτίκας και Νίκος Μπάρτζης αντάλλαξαν ξανά πυρά.

Την ήττα γεύτηκαν στο χθεσινό αγώνισμα ασυλίας οι Μπλε με την ομάδα να καλείται να στείλει στον τάκο τον παίκτη που πιστεύει ότι συνεισφέρει λιγότερο στο γενικότερο καλό. Το αποτέλεσμα της κάλπης έδειξε πως ο Σπύρος Μαρτίκας έσπασε κάθε ρεκόρ κι είναι στο σύνολο των δύο Survivor all star  που συμμετείχε, ο παίκτης με τις περισσότερες υποψηφιότητες. «23η φορά! Δεν ξέρω, θεωρώ ότι είναι ευχή αυτό το πράγμα. Δηλαδή δύο φορές να παλεύουν συμπαίκτες μου να με αποβάλουν από το παιχνίδι και ο κόσμος να επιμένει να παραμείνω στο παιχνίδι. Είναι μοναδικό αυτό που νιώθω. Πραγματικά δεν ξέρω αν το έχει νιώσει τόσο δυνατά κάποιος άλλος παίκτης στην ιστορία του Survivor» υπογράμμισε ο Σπύρος Μαρτίκας το βράδυ της Δευτέρας.

Στο χθεσινό συμβούλιο Κόκκινοι και Μπλε συγκεντρώθηκαν για ακόμα μία φορά και το βάρος της υποψηφιότητας είχαν ξανά οι Μπλε, μετά την ήττα τους στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας. Από την ψηφοφορία προέκυψε ισοψηφία και για αυτόν τον λόγο οι υποψήφιοι που προέκυψαν ήταν τρεις: η Ρία Κολοβού, ο Νίκος Μπάρτζης και ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Η Ρία ανέφερε πως δεν το περίμενε πως θα βγει ο Γιώργος υποψήφιος γιατί είχαν συμφωνήσει με την μπλε ομάδα να είναι η ίδια κι ο Νίκος Μπάρτζης. Η μία «κούφια» ψήφος, όπως σχολίασε ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός, δεν είχε τελικά τα αναμενόμενα αποτελέσματα για τους Μαχητές του Survivor all star

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: