Το βράδυ της Δευτέρας 10/07/2023 πραγματοποιήθηκε ο ημιτελικός του Survivor All Star, με την πιο αμήχανη στιγμή να είναι αυτή του χαιρετισμού του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη με την Ελευθερία Ελευθερίου και την Καρολίνα Καλύβα.

Οι δυο πρώην παίκτριες του ριάλιτι επιβίωσης κάθονταν στην ίδια πλευρά, με μόλις δυο άτομα να βρίσκονται ανάμεσά τους. Ωστόσο, καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς οι δυο τους δεν αντάλλαξαν ούτε λέξη.

Ο λόγος φυσικά, δεν είναι άλλος από τις διαφορές που προέκυψαν ανάμεσά τους όταν η ΚΚαρολίνα Καλύβα ήρθε πιο κοντά με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη με τον οποίο η άλλοτε φίλη της, Ελευθερία Ελευθερίου διατηρούσε δεσμό.

Και μπορεί η Ελευθερία Ελευθερίου σε δηλώσεις της να έχει πει ότι τα έχει αφήσει πίσω της πλέον όλα αυτά, ωστόσο, η στιγμή που ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης μπήκε στο στάδιο και χαιρέτησε έναν έναν τους παίκτες, ήταν ιδιαιτέρως αμήχανη και για τους τρεις.

Μάλιστα, ο Τριαντάφυλλος μέσα από την εκπομπή του «Καλοκαίρι yes» αποκάλυψε πως σε επικοινωνία που είχε με την τραγουδίστρια, του μετέφερε πως δεν ήθελε καν να σηκωθεί από τη θέση της για να τον χαιρετήσει και πως αισθάνεται ιδιαιτέρως πληγωμένη από τον Κύπριο παίκτη.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: