Εντυπωσιακή, ευαίσθητη και ευγενική, η Φελίσια Τσαλαπάτη φέτος έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό του «Just the 2 of us» µε τις εµφανίσεις της.

Η παρουσιάστρια, µοντέλο και ραδιοφωνική παραγωγός είναι ένα πολυτάλαντο πλάσµα, που ό,τι και να αναλαµβάνει το φέρνει εις πέρας. Αφού… επιβίωσε στο «Survivor 2» και στο «survivor» του να είσαι νέα µαµά, πήρε το ρίσκο να πιάσει και το… µικρόφωνο! Μέντοράς της στο σόου, ο Τριαντάφυλλος, που την προσέχει, την εµψυχώνει και την υπερασπίζεται µε πάθος όταν νιώθει πως την αδικούν.

«Ηταν πολύ τροµακτικό στην αρχή και σκεφτόµουν πώς θα το διαχειριστώ. Ντρεπόµουν πολύ. Ούτε σε καραόκε δεν τραγουδούσα. Στο πρώτο live αισθανόµουν γύµνια, ότι ήµουν γυµνή στο Σύνταγµα. Τόση έκθεση ένιωθα. Είναι µεγάλη εµπειρία για όλους εµάς που δεν είµαστε τραγουδιστές. Είµαι ευγνώµων γι’ αυτό», δηλώνει στο «Secret».

«Καταχάρηκα»

Πώς αντέδρασε όταν της ανακοίνωσαν πως θα είναι ζευγάρι µε τον Τριαντάφυλλο; «Καταχάρηκα γιατί είναι πολύ αγαπητός, έχει µπει στα σπίτια των ανθρώπων και είναι ακριβώς αυτό που βλέπεις. Εχει τον αυθορµητισµό που έχει ένα µικρό παιδί», τονίζει και σχολιάζει την έκρηξή του στο περασµένο live, όταν ένιωσε πως οι κριτές την αδικούν. «Καταλαβαίνω γιατί το έκανε και µε βρίσκει σύµφωνη αυτό που ήθελε να πει, αλλά όχι µε αυτά τα επιχειρήµατα, ότι έχω παιδί και τρέχω, καθώς όλοι έχουν υποχρεώσεις. Πήρα τον λόγο για να τον υποστηρίξω που µε υποστηρίζει», λέει και εξηγεί πώς ένιωσε µε την όχι και τόσο υποστηρικτική κριτική που έλαβε.



«Ενισχύεται η κάθε ανασφάλεια που έχω, γιατί δεν αναγνωρίζεται η προσπάθειά µου. Νιώθω αδικηµένη - δεν εννοώ βαθµολογικά, µε ενδιαφέρει να δουν την προσπάθειά µου. ∆ίνω το είναι µου γι’ αυτό το ενάµισι λεπτό. Αυτό είναι το άγχος µου και περιµένω έναν καλό λόγο, έστω για την προσπάθεια. Θέλω να είµαι το παράδειγµα της εξέλιξης για έναν άνθρωπο που δεν έχει ιδέα. Πραγµατικά δουλεύω πολύ και χάνω τον ύπνο µου για να βγει κάτι αξιοπρεπές», παραδέχεται και προσθέτει: «Είναι πολύ µεγάλη η αγάπη του κόσµου µετά από αυτό. Πήραµε πολλή υποστήριξη και θετικά σχόλια. ∆εν το περίµενα».

Χωριστά

Η Φελίσια έχει έναν γιο, τον Μάξιµο, που έχει αποκτήσει µε τον πρώην σύντροφό της, Μιχάλη Αντιώτη. Και οι δύο προσπαθούν να κάνουν το καλύτερο για εκείνον. «Νοµίζω ότι έχει συνηθίσει ο µικρός να είµαστε χωριστά, γιατί µένουµε σε διαφορετικό σπίτι µε τον πατέρα του από τότε που ήταν τριών µηνών, οπότε δεν έχει ζήσει τους γονείς στο ίδιο σπίτι. Ωστόσο, έχουµε πολύ καλές σχέσεις». Η ίδια είναι παιδί χωρισµένων γονιών. Τη στεναχωρεί που και ο γιος της δεν έχει µαζί τους γονείς του; «Είχα διαβάσει πως τα χωρισµένα παιδιά έχουν πολύ άγχος να µην κάνουν µια διαλυµένη οικογένεια και τελικά είναι εκείνα που το ''προκαταλαµβάνουν'' από τον φόβο µην το πάθουν. Θεωρώ πως είµαι µια τέτοια περίπτωση και στον χωρισµό µου µε στεναχώρησε αυτό πιο πολύ, ότι το παιδί µου δεν θα ζήσει την ενωµένη οικογένεια, όπως δεν την έζησα και εγώ». Στα προσωπικά της, ζει έναν µεγάλο έρωτα µε τον γνωστό κοµµωτή Μάνο Κοψαχείλη, που τη στηρίζει σε κάθε της βήµα.

Οι άνθρωποί της

«Έχω καταφέρει πια µε κόπο και απώλειες να έχω συγκεντρώσει ανθρώπους στη ζωή µου που µε αγαπάνε πολύ, οπότε δεν δέχοµαι σχόλια που θα µε πληγώσουν, αφού η κριτική είναι µόνο καλοπροαίρετη. Και ο άνθρωπός µου λέει τη γνώµη του, αλλά για το καλό µου και µόνο. Συνήθως τα βλέπει όλα καλά (γέλια)».



Ποια η σχέση της µε τον γάµο; «Εχω δεχτεί πρόταση γάµου - όχι από τον πατέρα του παιδιού µου. Θα µπορούσα να παντρευτώ, αλλά για µένα ο γάµος είναι κάτι πολύ αγχωτικό. Αν παντρευτώ, θέλω µόνο την ουσία, όχι το τριγύρω. Επίσης, αν δεν είσαι φουλ ερωτευµένος, µην το κάνεις. Ούτε αν είσαι έγκυος να το κάνεις. Εγώ, αν το έκανα ποτέ, θα ήταν πάνω στην τρέλα και στα µέλια, όχι επειδή µπορεί να ήµουν 10 χρόνια µε κάποιον», καταλήγει.

*Δημοσιεύτηκε στο Secret στις 6 Μαΐου 2023.