Τον Νοέμβριο του 2022, η μοναχοκόρη της Αιμιλίας Υψηλάντη πέθανε, σε ηλικία 55 ετών.

Τώρα, η ηθοποιός προχώρησε στις πρώτες τις τηλεοπτικές δηλώσεις, μετά την απώλεια της Μαρίνας Υψηλάντη στην κάμερα του «Mega Καλημέρα».

Aν σταματούσα, μπορεί να μην επέστρεφα

«Παίρνω δύναμη από το θέατρο. Συνέχισα να παίζω [μετά τον θάνατο της κόρης μου], γιατί αν σταματούσα, μπορεί να μην επέστρεφα. Το θέατρο είναι για μένα σανίδα σωτηρίας. Πρέπει ο άνθρωπος να φτιάξει διάφορα σενάρια για να μπορέσει να κρατηθεί. Οφείλω στην κόρη μου να είμαι όπως πρέπει, να προσπαθώ να είμαι αξιοπρεπής. Αυτό βέβαια δεν απαλύνει κανέναν πόνο και καμία στεναχώρια, όμως, είναι ένα γερό κράτημα για να μπορέσει κανείς να σταθεί στα πόδια του. Πρέπει να πεθάνουμε όρθιοι, αν μπορούμε» είπε αρχικά η Αιμιλία Υψηλάντη.

Καθόμουν σπίτι και περίμενα να χτυπήσει το τηλέφωνο

Η Αιμιλία Υψηλάντη συνέχισε, μιλώντας για τον «πόλεμο» που έχει δεχτεί ως ηθοποιός: «Οι ανεργίες που έχω περάσει στη δουλειά είναι πάρα πολλές. Καθόμουν σπίτι και περίμενα να χτυπήσει το τηλέφωνο για δουλειά. Όταν μπήκα στον κινηματογράφο, δέχθηκα πόλεμο. Τους πείραζε που ξεχώριζα στις ταινίες. Δεν έχω φίλιες με άτομα του χώρου. Θαυμάζω αυτούς που έχουν έναν φίλο από την παιδική τους ηλικία».

Δεν με άφησε ποτέ κανένας άνδρας, εγώ τους άφησα

«Η ομορφιά δημιουργεί προβλήματα, όπως τη ζήλια. Δεν με άφησε ποτέ κανένας άνδρας, εγώ τους άφησα. Η δημόσια έκθεση είναι ένα μεγάλο πρόβλημα. Δεν θα ήθελα να αναφερθώ στις δηλώσεις του Γιώργου Λιάνη για την Αλίκη Βουγιουκλάκη» είπε τέλος, η Αιμιλία Υψηλάντη.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: