Πατέρας για έβδομη φορά στα 79 του χρόνια έγινε Ρόμπερτ Ντε Νίρο, γεγονός που ξάφνιασε ευχάριστα όλους τους θαυμαστές του.

Η χαρμόσυνη αποκάλυψη έγινε όταν ο διάσημος ηθοποιός ρωτήθηκε από δημοσιογράφο του ET Canada για το πώς είναι να είσαι πατέρας έξι παιδιών. Τότε, ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο απάντησε: «Πρόσφατα απέκτησα άλλο ένα παιδί».

O Ρόμπερτ Ντε Νίρο δεν αποκάλυψε το φύλο του παιδιού ή το όνομά του, ούτε και ποια είναι η μητέρα του, ωστόσο, είναι γνωστό πως τον τελευταίο καιρό ο διάσημος ηθοποιός έχει σχέση με την εκπαιδεύτρια πολεμικών τεχνών, Tiffany Chen. Μάλιστα το ζευγάρι είχε απαθανατιστεί να περπατά χέρι χέρι τον Ιούλιο του 2022.

Επίσης, ο δημοσιογράφος του ΕΤ τον ρώτησε πώς είναι ως πατέρας. «Είμαι στοργικός με τα παιδιά μου, αλλά και αυστηρός σε κάποια πράγματα. “Θέλω να πω, δεν υπάρχει τρόπος να το αποφύγεις με τα παιδιά. Δεν μου αρέσει να πρέπει να επιβάλλω τον νόμο και τέτοια πράγματα. Αλλά, μερικές φορές δεν έχεις άλλη επιλογή. Και κάθε γονιός, νομίζω, θα έλεγε το ίδιο πράγμα. Θέλεις πάντα να κάνεις το σωστό για τα παιδιά και να τους δίνεις το πλεονέκτημα της αμφιβολίας, αλλά μερικές φορές δεν μπορείς» εξομολογήθηκε ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο.