Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε ο Χρήστος Ζαμπούνης την Τρίτη.

Ο δημοσιογράφος και συγγραφέας σε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη, μίλησε για τον θάνατο της κόρης τους, αλλά και για την δύσκολη περίοδο που έκανε χρήση ουσιών.

«Όταν κατέρρευσαν όλα, τότε αρχίζω την συγγραφή του βιβλίου μου “Οι ιστορίες ενός παιδήλικα”. Κάθισα να γράψω τα απομνημονεύματά μου, τα οποία ήταν θρασύ για τόσο νεαρή ηλικία. Μετάνιωσα που τα εξέδωσα γιατί αυτά ήταν για εμένα, δεν χρειαζόταν να τα πω. Η μητέρα μου έλεγε ότι τα εν οίκω, μη εν δήμω.

Για ποιο λόγο έπρεπε να καθίσω να γράψω ότι όταν έχασα την κόρη μου έκανα για δύο χρόνια χρήση ναρκωτικών; Μετά όμως σκέφτηκα ότι έστω και ένας γονέας να διαβάσει αυτό το βιβλίο και να δει ότι υπάρχει ένας άνθρωπος που σταμάτησε την κοκαΐνη, γιατί αυτό το πράγμα δεν σταματάει, είναι εθιστικό ναρκωτικό και τελικά το έκανα μόνο με αυτή την σκέψη», είπε αρχικά ο Χρήστος Ζαμπούνης.

Ο Χρήστος Ζαμπούνης  συνέχισε: «Μερικοί το πήρανε κακόβουλα, εγώ δεν ασχολήθηκα με τα κακόβουλα σχόλια. Μου πήρε χρόνια να αποφασίσω αν θα βγάλω τελικά το βιβλίο μου».