Η Elle Macpherson στα 59 της χρόνια προβάλει το καλλίγραμμο σώμα της, εντυπωσιάζοντας τους followers της με μια selfie. Το διάσημο μοντέλο από την Αυστραλία φορούσε μόνο ένα γκρι αθλητικό σουτιέν και τη φόρμα της ποζάροντας για μια selfie στον καθρέφτη.



Την εντυπωσιακή της εμφάνιση συμπλήρωνε με εντυπωσιακά χρυσά κολιέ. Το διάσημο μοντέλο είχε μοιραστεί νωρίτερα μια selfie της φορώντας ένα κασμιρένιο πουλόβερ και στη νέα selfie θέλησε να αποκαλύψει τι υπήρχε κάτω από αυτό.

Από το μόντελινγκ, στο Χόλιγουντ


Η Elle Macpherson είναι γνωστή για τα πέντε εξώφυλλα στο Sports Illustrated Swimsuit Issue στα ’80ς, που της χάρισαν και το προσωνύμιο «The Body». Ένα παρατσούκλι που επινόησε το περιοδικό Time το 1989.

Η επιχειρηματίας, παρουσιάστρια και ηθοποιός Elle Macpherson διαθέτει τη δική της σειρά εσωρούχων, Elle Macpherson Intimates, καθώς και τη δική της σειρά προϊόντων περιποίησης του δέρματος.

Στο παρελθόν υπήρχε οικοδέσποινα και παραγωγός του προγράμματος Britain & Ireland’s Next Top Model από το 2010 έως το 2013. Είναι εκτελεστική παραγωγός του Fashion Star του NBC, μια παραγωγή που παρουσίαζε την πρώτη σεζόν.

Ως ηθοποιός, η Elle Macpherson εμφανίστηκε στις ταινίες Sirens (1994), The Mirror Has Two Faces (1996) και Batman and Robin (1997), ενώ πρωταγωνίστησε στις ταινίες The Edge (1997) και South Kensington (2001).

Έκανε εμφανίσεις στη σειρά Friends και υπήρξε οικοδέσποινα του Saturday Night Live για ένα επεισόδιο.