Η Μπέττυ Μαγγίρα έκανε κάποιες δηλώσεις στην εκπομπή «Πρωινό μας» και απάντησε στις ερωτήσεις που της τέθηκαν σχετικά με το μέλλον της στην τηλεόραση.

«Τέτοια αγωνία να μου βρουν όλοι δουλειά… Ούτε γραφείο ευρέσεως εργασίας να ήσασταν. Έχω δουλειά! Είμαστε σε φάση συζητήσεων με το Open. Πάντα υπάρχει θετικό κλίμα και από τις δύο πλευρές. Οι λεπτομέρειες όταν έρθει η ώρα τους. Εγώ θα ήθελα να συνεχίσουμε με την ίδια ομάδα, αλλά πρέπει να τα συζητήσουμε όλα», είπε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια απάντησε στα ενδεχόμενα κάποιας αλλαγής: «Γιατί να φύγω από το καθημερινό και να πάω Σαββατοκύριακο; Είναι όλα σενάρια επιστημονικής φαντασίας και απορώ ποιος κάθεται και τα σκέφτεται».

Η Μπέττυ Μαγγίρα σχολίασε στη συνέχεια: «Πολλά μπορεί να έχουν ακουστεί, αλλά εγώ δεν ξέρω κάτι από την πλευρά μου. Η σχέση μου με την Ελένη Τσολάκη είναι πολύ καλή, δεν έχω να χωρίσω κάτι μαζί της. Ό,τι πρόταση μου γίνεται δεν αφορά κανέναν άλλον, παρά μόνο εμένα. Το ιδανικό που θέλω για του χρόνου είναι να συνεχίσει η εκπομπή ως έχει».