Η Αρμενία με την Brunette εντυπωσίασε το κοινό στον διαγωνισμό της Eurovision 2023.

Η 21χρονη τραγουδίστρια εμφανίστηκε 2η στη σειρά στον β' ημιτελικό του διαγωνισμού της Eurovision, με τη συμμετοχή της να θεωρείται ένα από τα μεγάλα φαβορί για τον τελικό του Σαββάτου 13 Μαΐου.

Η Elen Yeremyan, όπως είναι και το πραγματικό της όνομα, ερμήνευσε το τραγούδι «Future Lover», το οποίο δεν ενθουσίασε το κοινό της Eurovision, λόγω της μελωδίας του μόνο, αλλά και του μηνύματος που περνάει.

Το τραγούδι μιλάει για τα άτομα με ψυχικές ασθένειες, με την τραγουδίστρια να αναφέρει σε δήλωσή της πως κι εκείνη στο παρελθόν αντιμετώπιζε σχετικά προβλήματα.Το τραγούδι έχει να κάνει με τις κρίσεις πανικού

«Το τραγούδι έχει να κάνει με τις κρίσεις πανικού. Προσπαθώ να στείλω ένα μήνυμα σε όλους όσοι παλεύουν με την ψυχική τους υγεία, όπως πάλεψα κι εγώ η ίδια. Το μήνυμα είναι να είσαι πάντα ευγενικός και να προσέχεις τον εαυτό σου, όχι μόνο τους άλλους. Αυτό είναι πραγματικά πολύ σημαντικό για εμένα», είχε πει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της στο Eurovisionfun.

H Αρμενία είχε ανοδική πορεία

Μετά τη χθεσινή της εμφάνιση, η Αρμενία είχε ανοδική πορεία στους πίνακες των προγνωστικών, με το κοινό στο Twitter να σχολιάζει πόσο εντυπωσιακή ήταν η ερμηνεία της.

Δείτε μερικά σχόλια στο Twitter: