Τη Μαρία Κορινθίου συνάντησαν οι δημοσιογράφοι σε εκδήλωση που παρευρέθηκε και για πρώτη φορά έδωσε σαφή απάντηση για το τηλεοπτικό της μέλλον.

Η ίδια αποκάλυψε πως δεν θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1.

Τι είπε

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Κορινθίου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν θα είμαι του χρόνου στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα. Νομίζω ότι το ξέρετε και όλοι κιόλας. Φυσικά, όμως, μην παρερμηνευτούν τα λόγια μου. Το ότι δεν θα είμαι του χρόνου δεν είναι επειδή δεν είμαι καλά με τον Γιώργο. Είναι γιατί εγώ προσωπικά θέλω να πάω ένα βήμα παρακάτω. Αυτό. Τώρα, βλέποντας και κάνοντας. Τι θα κάνουμε, πώς θα το κάνουμε, γιατί θα το κάνουμε, τι θα κάνει ο Γιώργος με τη δομή της εκπομπής και τα λοιπά... ίδωμεν».

«Για την επόμενη σεζόν προέχει το κανάλι μου. Θα δούμε. Συζητάω διάφορα πράγματα σε ξεχωριστούς τομείς. Εμένα αυτό που λαχταράει η ψυχούλα μου πραγματικά, είναι αυτό που είμαι και είμαι ηθοποιός. Οπότε, πέντε πράγματα τα συζητάω και βλέπουμε. Δεν μπορώ να πω πολλά», πρόσθεσε στη συνέχεια η Μαρία Κορινθίου.

«Θα το ήθελα»

Και κατέληξε: «Θα το ήθελα να συνεργαστούμε τηλεοπτικά με τον Γιάννη Αϊβάζη, αν με ευχαριστούσε. Είναι ακριβώς το ίδιο με το αν θα έπαιρνα την απόφαση να είμαι μόνη μου ή όχι. Αν λοιπόν είναι κάτι που μας αντιπροσωπεύει και είναι κάτι που το θέλαμε μαζί από κοινού και κάτι που μας ευχαριστούσε, ναι. Όπως είχε γίνει και στο παρελθόν τέτοιου είδους πρόταση, όχι μία φορά και δεν ευδοκίμησε, γιατί στη δεδομένη στιγμή μπορεί να μη μας αντιπροσώπευε».

*Δημοσιεύτηκε στην On Time στις 15 Μαΐου 2023.