Ο σπουδαίος τραγουδιστής Γιάννης Βογιατζής, που έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομά του στη μουσική ιστορία της χώρας, έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 89χρονος τραγουδιστής είχε υποβληθεί πρόσφατα σε επέμβαση στην ουρολογική κλινική του «Λαϊκού», καθώς αντιμετώπισε κάποιο νεφρολογικό πρόβλημα. Ωστόσο, πριν από μερικές ημέρες πήγε ως έκτακτο περιστατικό με αποφρακτικό ειλεό στο Ιπποκράτειο.

Οι γιατροί αντιμετώπισαν την επιπλοκή με επιτυχία, όμως και πάλι εκδήλωσε οξεία νεφρική ανεπάρκεια και λίγες ώρες μετά έκανε καρδιακή ανακοπή. Ως αιτία θανάτου καταγράφεται η «πολυοργανική ανεπάρκεια».

Δείτε ακόμη: Γιάννης Βογιατζής - Αφιέρωμα: Τα τραγούδια του που έμειναν διαχρονικά και κλασικά (Βίντεο)

Η Άντζελα Γκερέκου ήταν παντρεμένη με τον Τόλη Βοσκόπουλο, που κατά το παρελθόν υπήρξε φίλος του Γιάννη Βογιατζή, στο ξεκίνημα της καριέρας τους.

Η Άντζελα Γκερέκου επέλεξε κι εκείνη με τη σειρά της να αποτίσει φόρο τιμής στον γνωστό τραγουδιστή.

Στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε:

«Αντίο αγαπημένε Γιάννη μας... με τη γεμάτη μελωδία μαγική σου φωνή... άφησες το δικό σου στίγμα στο ελληνικό πεντάγραμμο και στη "χρυσή εποχή" του ελληνικού κινηματογράφου... δεν σας ξεχνάμε... τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους του».

Δείτε την ανάρτηση που ακολουθεί: