Μία τηλεφωνική επικοινωνία είχε η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τη Σίσσυ Χρηστίδου, με θέμα τη συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα ο Θοδωρής Μαραντίνης για τη δικαστική του διαμάχη με την παρουσιάστρια.

Μιλώντας στον «αέρα» της εκπομπής «Happy Day» η Σταματίνα Τσιμτσιλή, μετέφερε στο τηλεοπτικό κοινό όσα είπε με την Σίσσυ Χρηστίδου.

Δείτε ακόμη: Σίσσυ Χρηστίδου – Η πρώτη αντίδραση μετά τη συνέντευξη του Θοδωρή Μαραντίνη: «Ειπώθηκαν τεράστια ψέματα» (Βίντεο)

Μιλήσαμε αρκετή ώρα στο τηλέφωνο

«Μιλήσαμε αρκετή ώρα στο τηλέφωνο εκείνη την ημέρα και το πρωί που σας είπα κάποια πράγματα που ένιωθε και αισθανόταν. Μου είπε ότι όλες οι πλευρές ήξεραν ότι επί της ουσίας η ίδια δεν θα μπει σε λεπτομέρειες γιατί ήθελε να προστατέψει τα παιδιά της» ανέφερε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Αυτά που είπε ο Θοδωρής δεν ισχύουν

Συνέχισε, μεταφέροντας τα λόγια της Σίσσυς Χρηστίδου on air, λέγοντας: «Ο Θοδωρής είπε κάποια πράγματα ήταν δική του επιλογή, το ότι δεν ισχύουν, φαίνεται από τις δικαστικές αποφάσεις που έχεις βγει. Εγώ να βγω, να εκθέσω τον πατέρα των παιδιών μου και να πω πράγματα που θα μείνουν στο διαδίκτυο και που θα τα στεναχωρήσουν και μπουν τα παιδιά στη διαδικασία να θεωρήσουν ότι οι γονείς τους έρχονται σε μια δημόσια κόντρα, δεν θα το κάνω ποτέ».

Τέλος, η παρουσιάστρια κατέληξε τονίζοντας κάτι που της έκανε εντύπωση.

Ο Θοδωρής ήξερε ότι δεν θα σηκώσει το γάντι

«Μάλιστα μου είπε κάτι που μου έκανε εντύπωση, ότι το ήξερε ο Θοδωρής αυτό ότι δεν θα σηκώσει το γάντι για μια τέτοια δημόσια κόντρα» είπε η η Σταματίνα Τσιμτσιλή για την επικοινωνία της με τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: