Η Κατερίνα Καινούργιου ξέσπασε κατά περιοδικού, αναφορικά με όσα γράφονται για την ίδια.

Αφορμή στάθηκε ένα δημοσίευμα του συγκεκριμένου περιοδικού για τη Μαρία Καρρά, χήρα του Γιώργου Τράγκα.

Η Μαρία Καρρά ζει στο Μαϊάμι, έχει νέο σύντροφο

«Σύμφωνα με το δημοσίευμα η Μαρία Καρρά ζει στο Μαϊάμι, έχει νέο σύντροφο, περνάει πάρα πολύ ωραία και είναι ερωτευμένη ξανά» ανέφερε δημοσιογράφος της πρωινής εκπομπής.

Αυτό το περιοδικό να μην ξαναναφερθεί στην εκπομπή μου

Η Κατερίνα Καινούργιου μόλις άκουσε το όνομα του περιοδικού, σχολίασε φανερά ενοχλημένη: «Συγγνώμη εγώ στο “Χάι”, κάθε εβδομάδα είμαι έγκυος, κάθε εβδομάδα χάνω ένα παιδί, κάθε εβδομάδα έχω 100 εραστές και δεν ξέρω τι άλλο… Όπως και γράφουν για όλους τους συνεργάτες μου, ο Ανδρέας πεθαίνει κάθε εβδομάδα, ο ένας είναι έτσι και ο άλλος αλλιώς. Θα ήθελα αυτό το περιοδικό να μην ξαναναφερθεί στη δική μου εκπομπή» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Το θέμα δεν έχει καμία υπόσταση

«Σεβαστό Κατερίνα, εννοείται πως δεν θα ξαναγίνει αυτό» απάντησε ο δημοσιογράφος της εκπομπής της, με την παρουσιάστρια να επιμένει πως το θέμα δεν έχει καμία υπόσταση.

Εκνευρίζομαι γιατί βλέπω αίσχη στα πρωτοσέλιδα

«Απλά, επειδή κάθε βδομάδα περνάω από ένα περίπτερο και το βλέπω ακόμα και σε κομμωτήρια, εκνευρίζομαι γιατί βλέπω αίσχη στα πρωτοσέλιδα. Όχι μόνο για μένα αλλά για όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται στην τηλεόραση αυτή τη στιγμή. Το θεωρώ ανήθικο να παίζει σε οποιαδήποτε εκπομπή και με συγχωρείτε γι’ αυτό που έγινε» ανέφερε στην πορεία της συζήτησης για το ίδιο θέμα, η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: