Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Μάρκος Λεζές στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και την δημοσιογράφο, Μένια Κούκου.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για τον καρκίνο που του χτύπησε την πόρτα πριν από λίγα χρόνια, για την επιλογή του να αποσυρθεί από τον χώρο, αλλά και για την επιλογή του να ζήσει για λίγο ασκητική ζωή.

«Έχω αποχωρήσει από το επάγγελμα από το 2011, με κούρασαν οι επιχειρηματίες. Υπήρξα πάντα το “μαύρο πρόβατο” γιατί μου έκλεβαν τα ένσημα και επειδή μιλούσα δεν με έπαιρναν σε δουλειές», είπε αρχικά ο Μάρκος Λεζές.

Όσον αφορά στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, ο Μάρκος Λεζές εξομολογήθηκε: «Πήγα να κάνω εξετάσεις για πλάκα και μου βρήκαν καρκίνο του προστάτη προχωρημένο. Δόξα τω θεώ πάω καλά, αλλιώς θα είχα ταξιδέψει». 

«Έφυγα και πήγα να ζήσω στο Άγιο Όρος για έναν μήνα. Βρήκα έναν γέροντα εκεί και μου λέει ” άργησες Μάρκο, σε περίμενα”, το απαντάω “με ξέρεις;” και μου απαντάει “ε βέβαια, έλα να σε φιλοξενήσω στο κελί μου”. Σκέφτηκα διάφορα εκείνη την στιγμή και εκείνος με είδε και μου λέει ” δεν είναι αυτό που σκέφτεσαι” και έτσι πήρα την απόφαση να πάω», κατέληξε ο Μάρκος Λεζές