Η σημερινή ημέρα έχει μια ιδιαίτερη σημασία για την Σία Κοσιώνη καθώς είναι τα γενέθλιά της. Με αφορμή αυτή τη σημαντική ημέρα, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ έκανε μια σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θέλοντας να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της σε όσους την στηρίζουν και την αγαπούν. 
Απευθυνόμενη, λοιπόν, στους διαδικτυακούς της φίλους δημοσίευσε μια φωτογραφία στη λεζάντα της οποίας αποκάλυψε την ηλικία της.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Σήμερα έγινα 43. Είμαι πιο ευγνώμων από ποτέ στους ανθρώπους που γεμίζουν την καρδιά μου με αγάπη. Και πιο αποφασισμένη από ποτέ να απολαμβάνω και την τελευταία ηλιαχτίδα της μέρας. Ευχαριστώ από καρδιάς για τις αμέτρητες ευχές…», έγραψε χαρακτηριστικά η Σία Κοσιώνη.

Η ανάρτησή της

Σήμερα έγινα 43. Είμαι πιο ευγνώμων από ποτέ στους ανθρώπους που γεμίζουν την καρδιά μου με αγάπη. Και πιο αποφασισμένη...

Posted by Sia Kossioni on Tuesday, May 16, 2023

Δεν είναι η πρώτη φορά που η δημοσιογράφος επιλέγει να μοιραστεί προσωπικές της στιγμές και πληροφορίες για τη ζωή της με τους διαδικτυακούς της φίλους, αφού πολλές φορές αναρτά εικόνες από την καθημερινότητά της εκτός πλατό. Πρόσφατα, μάλιστα, μοιράστηκε τις σκέψεις της για την γιορτή της μητέρας γράφοντας χαρακτηριστικά: «Χθες η μαμά έλειπε για δουλειά. Λίγο αφότου πήρα τις γλυκές ευχές μέσω FaceTime, πέρασα έξω από ένα παλιό βιβλιοπωλείο στην Πόλη και εντελώς τυχαία είδα μπροστά μου αυτό. Ρωτάω τον πωλητή: "Τι σημαίνει;" Μου λέει ότι είναι μια φράση από χαντίθ και λέει: "Ο παράδεισος είναι κάτω από τα πόδια των μητέρων". Μαγικό… Αλλά τι άλλο από μαγεία μπορεί να είναι η μητρότητα; Σε όλες τις γλώσσες, σε όλες τι θρησκείες, σε όλες τις κουλτούρες. Το φέρνω σπίτι μαζί με μένα για να θυμίζει πάντα τη μαγική στιγμή. Με μικρή καθυστέρηση, λοιπόν, χρόνια πολλά μανούλες!».