Την... παιχνιδιάρικη πλευρά της πριγκίπισσας Νταϊάνα αποκαλύπτουν μερικές κάρτες με χιουμοριστικά σεξουαλικά υπονοούμενα που είχε στείλει στον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο και αναμένεται να πουληθούν σε δημοπρασία σε λίγες ημέρες. Πρόκειται για δύο ευχετήριες κάρτες που στο εξωτερικό τους μέρος έχουν τυπωμένα σχέδια με... πονηρά υπονοούμενα, ενώ στο εσωτερικό υπάρχουν μηνύματα γραμμένα από την πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η «Daily Mail», στη μία κάρτα υπάρχει η γελοιογραφία ενός γυμνού άνδρα που ακουμπάει σε ένα δέντρο, και η λεζάντα αρχικά γράφει «ο Αδάμ έφτασε πρώτος» και στη συνέχεια: «Έτσι κάνουν πάντα οι άντρες!». Η δεύτερη κάρτα δείχνει μια γυμνή γυναίκα στο μπροστινό μέρος με τη λεζάντα «ποιος είναι ο ορισμός του τέλειου άντρα;», με την απάντηση που ακολουθεί: «Ένας νάνος με μακριά γλώσσα που μπορεί να αναπνέει από τα αυτιά του!».

Οι κάρτες, που εστάλησαν ταυτόχρονα, περιλαμβάνουν χειρόγραφα μηνύματα από την πριγκίπισσα Νταϊάνα, στα οποία έγραφε: «Αγαπητέ μου Τίνο, η πιο στοργική αγάπη, όπως πάντα, από την Νταϊάνα» και «Αγαπητέ μου Τίνο, πολλή αγάπη από την Νταϊάνα». Το ένα έχει ένα επιπλέον μήνυμα από την πριγκίπισσα, που λέει: «Δεν μπορούσα να αποφασίσω ποια κάρτα να στείλω και μετά σκέφτηκα ότι θα απολαύσεις και τις δύο!».

«Ο λόγος για την αποστολή αυτών των καρτών, εκτός από το διασκεδαστικό κομμάτι της υπόθεσης, είναι ασαφής, καθώς οι κάρτες δεν αφορούν κάποια γενέθλια, Χριστούγεννα ή βάφτιση. Η Νταϊάνα πρέπει να είδε αυτές τις κάρτες και να σκέφτηκε τον Τίνο προτού τις αγοράσει και τις στείλει, πιθανώς εμπνευσμένη από μια συζήτηση που είχαν σε κάποια κοινωνική συγκέντρωση» γράφει ο οίκος δημοπρασιών σε σχόλιό του για τις συγκεκριμένες κάρτες. Υπενθυμίζεται ότι ο τέως βασιλιάς της Ελλάδας Κωνσταντίνος Β΄ ήταν πρώτος εξάδελφος του πρίγκιπα Φιλίππου, καθώς και οι δύο ήταν απόγονοι του βασιλιά Γεωργίου Α΄ της Ελλάδας. Τόσο ο πρίγκιπας Φίλιππος όσο και η πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν νονοί του πρίγκιπα Φιλίππου, του μικρότερου γιου του Κωνσταντίνου Β΄ και της Άννας Μαρίας, ο οποίος γεννήθηκε το 1986.

Οι κάρτες πωλούνται, μεταξύ άλλων, κομματιών από βασιλικά αναμνηστικά στον οίκο δημοπρασιών, συμπεριλαμβανομένου ενός αξιοσημείωτου χειρόγραφου αυτόγραφου της βασίλισσας Βικτωρίας, χωρίς έγγραφα, και του ξυπνητηριού του βασιλιά Χουάν Κάρλος Α΄ της Ισπανίας.

Οι κάρτες βγαίνουν σε δημοπρασία από τον οίκο Dominic Winter Auctioneers και αναμένεται να πουληθούν έως και 5.000 λίρες.

*Δημοσιεύθηκε στην On time στις 17/5/2023