Η Κατερίνα Γερονικολού μίλησε στο «MEGA Kαλημέρα» για τη νέα ταινία στην οποία συμμετέχει.

Στα γυρίσματα της ταινίας «Κουραμπιέδες από χιόνι» και στο χωριό του Ζαγορίου βρίσκεται η ηθοποιός.

Παίζω σε μια χριστουγεννιάτικη ταινία για όλες τις ηλικίες

«Eδώ είναι ένα πάρα πολύ όμορφο μέρος. Δεν αισθανόμαστε ακριβώς ότι είμαστε σε γύρισμα, αισθανόμαστε ότι είμαστε σε μία ομαδική εκδρομή. Κάνουμε το όνειρο του Γιάννη Τσιμιτσέλη πραγματικότητα, που είχε ένα όραμα να δημιουργήσει μία χριστουγεννιάτικη ταινία για όλες τις ηλικίες», σημείωσε η Κατερίνα Γερονικολού.

Ο σκηνοθέτης Γιάννης Τσιμιτσέλης
Μάλιστα, η Κατερίνα Γερονικολού αποκάλυψε ότι ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι ο σκηνοθέτης της ταινίας και δεν πρόκειται να παίξει στην ταινία.

Με έχει εκπλήξει ευχάριστα ο Γιάννης Τσιμιτσέλης

Αναφέρθηκε και στις συνεργασίες που έχει κάνει με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, αποκαλύπτοντας πως δεν είχε δει μια άλλη πλευρά του τώρα που βρίσκεται πίσω από τις κάμερες. «Δουλεύουμε πάρα πολύ καλά μαζί. Και τώρα που τον βλέπω για πρώτη φορά στον ρόλο του σκηνοθέτη με έχει εκπλήξει ευχάριστα. Πίσω από τις κάμερες είναι απελπιστικά ήρεμος. Δηλαδή έχει μία απίστευτη ηρεμία και γαλήνη και μας οδηγεί όλους τους ηθοποιούς με έναν τρόπο πολύ πράο, που δεν είχα δει ποτέ αυτή την πλευρά του».

Σε ερώτηση αν τον προτιμάει ως συμπρωταγωνιστή ή ως σκηνοθέτης, η Κατερίνα Γερονικολού απάντησε ότι «όλα είναι ωραία όταν είσαι μαζί του».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:



Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ζωντανά από τα Ζαγοροχώρια για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας  «Κουραμπιέδες από χιόνι» μίλησε σήμερα το πρωί 17/05/2023 στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα για τη νέα του ταινία.

Όπως εξήγησε, πρόκειται για μία νέα ταινία, χριστουγεννιάτικη, σε σενάριο Ρέππα-Παπαθανασίου, που θα βγει του χρόνου στους κινηματογράφους.

«Είναι μία πάρα πολύ ωραία ιστορία με πολλά παιδάκια, χιόνι και χριστουγεννιάτικα λαμπάκια». Ουσιαστικά, όπως εξήγησε, «είναι η πρώτη ελληνική χριστουγεννιάτικη ταινία».

Όσο για την πρωταγωνίστρια της ταινίας Κατερίνα Γερονικολού, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης εξήγησε ότι «δεν θα κάνει φιλική συμμετοχή, αλλά η επιλογή της έγινε με αξιοκρατία γιατί ήταν η κατάλληλη για τον ρόλο».

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι ο Γιάννης Τσιμιτσέλης σκηνοθετεί και είναι ο παραγωγός της ταινίας, χωρίς ο ίδιος να υποδύεται κάποιον ρόλο σε αυτή.

Στην ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα αν διαπραγματεύτηκε οικονομικά με την Κατερίνα Γερονικολού, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης απάντησε με χιούμορ.

«Δεν της άφησα κανένα περιθώριο για διαπραγμάτευση», εξήγησε. «Της είπα τόσα είναι και άμα τα πάρεις».