Η Αγγελική Ηλιάδη έδωσε συνέντευξη κι αναφέρθηκε στη δολοφονία του Μπάμπη Λαζαρίδη, αλλά και την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της.

Η Αγγελική Ηλιάδη μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» κι αρχικά, αναφέρθηκε στον χαμό του Μπάμπη Λαζαρίδη.

Δεν θα φύγει ποτέ από το μυαλό μου

«Είναι κάτι που δεν περιγράφεται με λόγια. Έχω επιλέξει εδώ και πάρα πολλά χρόνια να το τοποθετήσω σε ένα κουτάκι στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Είναι κάτι που έχω ζήσει και δεν θα φύγει ποτέ από το μυαλό μου. Δεν μπορείς να το συνειδητοποιήσεις και να το κατανοήσεις», δήλωσε χαρακτηριστικά Αγγελική Ηλιάδη.

Μεγαλώσαμε μαζί με τον Μπάμπη

«Ένας σημαντικός λόγος που ήθελα να το αφήσω πίσω μου όλο αυτό είναι και το παιδί μου, ο Μπάμπης μου. Μεγαλώσαμε μαζί με τον Μπάμπη. Εγώ ήμουν μικρό κοριτσάκι τότε κι εκείνος ήταν 4. Έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που είμαστε τα καλύτερα φιλαράκια, βγαίνουμε μαζί κι είναι σχεδόν 18. Έχουμε κάνει πολύ δρόμο μαζί. Μετά ήρθε κι ο μικρούλης και συμπληρώθηκε η ευτυχία μας», συμπλήρωσε η Αγγελική Ηλιάδη.

Τα δυο πράγματα που την σημάδεψαν 

Όπως ανέφερε αργότερα, τη ζωή της έχουν σημαδέψει δύο πράγματα. Οι απώλειες που έζησε, αλλά και οι γεννήσεις των γιων της.

«Τη ζωή μου τη σημάδεψαν δύο πράγματα, θετικά ο ερχομός των παιδιών μου κι αρνητικά, οι δύο απώλειες, με την πιο πρόσφατη αυτή του μπαμπά μου», εξηγεί.

Παλιότερα, την είχα αδικήσει

Όσο για το πώς συμπεριφέρεται στον εαυτό της, η Αγγελική Ηλιάδη δήλωσε: «Την αγαπώ πολύ την Αγγελική, τώρα πιο πολύ από ποτέ. Παλιότερα, την είχα αδικήσει πολλές φορές. Της είχα υποσχεθεί ότι δεν θα το ξανακάνω».

Για τις κρίσεις πανικού που πάθαινε

«Έχω περάσει κρίση πανικού και μου ήταν αδύνατο να πάω στη δουλειά μου. Δεν μπορούσα να τραγουδήσω. Πήγα σε ψυχίατρο, όχι σε ψυχολόγο. Πήρα χάπια, φαρμακευτική αγωγή για να το αντιμετωπίσω αυτό άμεσα. Με έπιασε κρίση και προσπαθούσε η γυναίκα του Αντύπα να με συνεφέρει», περιγράφει η Αγγελική Ηλιάδη.

Συνήλθα πολύ γρήγορα χωρίς φάρμακα

Τέλος, πρόσθεσε: «Ήταν πολύ δύσκολη περίοδος, αλλά συνήλθα πολύ γρήγορα χωρίς να πάρω φάρμακα για έξι μήνες, όπως είπε ο γιατρός. Τα έκοψα σε τρεις μήνες και δόξα τω Θεώ, από τότε δεν με έχει πιάσει ξανά. Πραγματικά, είναι πολύ δύσκολο» κατέληξε η Αγγελική Ηλιάδη.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: