Στον καναπέ της εκπομπής του MEGA «Χαμογέλα και Πάλι» κάθισε η γνωστή ηθοποιός Σοφία Βογιατζάκη και μεταξύ άλλων, μίλησε για τη ζωή της και τα επαγγελματικά της.

Επίσης, η ηθοποιός μίλησε για την εμπειρία της στο J2US, ενώ αναφέρθηκε και στον Αλέξη Γεωργούλη και τον Γιώργο Κιμούλη.

«Ήταν πανέμορφη εμπειρία, το ευχαριστήθηκα, το χάρηκα πολύ, δοκιμάστηκα σε πράγματα, μου βγήκαν πράγματα που ούτε καν ήξερα ότι τα είχα, πέρασα πολύ ωραία γιατί όλο αυτό έγινε με τον Σαρμπέλ που είμαστε φίλοι πάρα πολλά χρόνια και έχουμε χημεία. Από το 2004 είμαστε φίλοι με τον Σαρμπέλ. Από την πρώτη χρονιά του Πρωινού, που σκάει μύτη ο Σαρμπέλ, μωρό τότε, 19 ετών. «Σκάει» στο πρωινό και λέω «τι είναι τούτο;», με το μοναδικό στυλ του, την φωνή του, την κίνησή του, και έτσι κολλήσαμε ως φίλοι από τότε. Το J2US είναι ένα ωραίο πάρτι, διασκεδάσαμε, έχει και φιλανθρωπική χροιά. Είναι όλοι οι άνθρωποι που αγαπώ εμεί, ωστόσο έχει κούραση και αυπνία. Χαλάλι όμως γιατί περνάς ωραία, μου λείπει η διαδικασία, τα παιδιά, η παραγωγή», ανέφερε αρχικά η Σοφία Βογιατζάκη ανέφερε για την εμπειρία της στο J2US.

Για τη σχέση της με το παρελθόν κι για την διαχείριση μίας απώλειας είπε: «Πιστεύω ότι στη ζωή γίνεται πάντα αυτό όπου πρέπει να γίνει, τη στιγμή που πρέπει να γίνει, και για όλα υπάρχει λόγος που γίνονται, και γίνονται για καλό. Ακόμα και τα πράγματα που συμβαίνουν και μας στεναχωρούν πάρα πολύ και δεν μπορούμε εκείνη τη στιγμή να καταλάβουμε το γιατί, βαθιά μέσα μου πιστεύω ότι με στεναχωρεί αλλά γίνεται για καλό. Από αυτό εγώ προχωράω και θα γίνει κάτι καλύτερο αντί αυτού, και πάντα μου το έχει αποδείξει αυτό η ζωή. Νομίζω ότι τα πράγματα είναι ακριβώς όπως τα βλέπουμε. Δηλαδή εάν συμβεί κάτι, γνωρίσεις έναν άνθρωπο ή συμβαίνει ένα γεγονός. Το γεγονός είναι αυτό που βλέπεις εσύ. Εάν εγώ δώσω θετική χροιά στο γεγονός είναι όλα καλά, εάν δώσω αρνητική χροιά στο γεγονός, μετά αρχίζει και με παίρνει η μπάλα, θετική χροιά υπάρχει σε όλα, ακόμα και σε έναν θάνατο. Οι άνθρωποι δεν φεύγουν ποτέ, ούτε από μέσα μας, ούτε από το μυαλό μας, ούτε από την καρδιά ή την ψυχή μας. Το αποτύπωμά τους δεν φεύγει ποτέ, δε το ξεχνάς ποτέ. Δεν βλέπεις την σάρκα».

«Ο Αλέξης Γεωργούλης είναι ένας άνθρωπος που έχει μόνο θετικές προθέσεις για τους ανθρώπους γύρω του»

Για τον Αλέξη Γεωργούλη, ανέφερε: «Σοκαρίστηκα, αισθάνομαι πως τον Αλέξη έτσι όπως τον ξέρω και τον έχω ζήσει, που τον έχω δει σε πολλές εκδοχές και φάσεις του, ούτε μία στο δισεκατομμύριο δεν πάει εκεί το μυαλό μου. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψή για τον Αλέξη Γεωργούλη, που είναι όντως ένας γλύκας, ένας άνθρωπος που έχει μόνο θετικές προθέσεις για τους ανθρώπους γύρω του, και είναι ένα παιδί «γούτσου γούτσου». Έχω την δική μου προσωπική άποψη, δεν είμαι νομικός».

Για τις αντιδράσεις των χρηστών στα social media και για τη σχέση της με τον Γιώργο Κιμούλη, η ηθοποιός σημείωσε πως: «Αυτή είναι δουλειά των social media. Ό,τι και να συμβεί, να σχολιάζουν αρνητικά, να λέει ο καθένας ό,τι θέλει, ό,τι του έρθει στο κεφάλι. Δεν με ενδιαφέρει. Ο κάθε άνθρωπος είναι υπεύθυνος γι΄αυτά που λέει, γι΄αυτά που πράττει, γι’ αυτά που κατεβάζει το μυαλό του, από τον τρόπο που βγάζει τα συμπεράσματά του και όλα είναι θεμιτά και αποδεκτά. Ο κάθε άνθρωπος έχει την άποψή του για τα πράγματα, πρέπει όλες οι γνώμες να ακούγονται, η μία άποψη δεν αναιρεί την άλλη. Εγώ αν δεν έχω προσωπική επαφή με έναν άνθρωπο δεν μπορώ  να σχηματίσω γνώμη και άποψη, δεν το έχω κάνει ποτέ και δεν θα το κάνω».

«Θαυμάζω απεριόριστα τον Γιώργο Κιμούλη, είναι μαγικός»

Και πρόσθεσε: «Πάντα όταν γίνει κάτι, προσπαθώ να βρω πρώτα στον εαυτό μου τι έκανα που μπορεί να τον έφερε σε αυτή την κατάσταση. Εάν είμαι οκ, τότε πιστεύω ότι ει8ναι ένα θέμα δικό του, π0ου το έκανε απλώς προβολή πάνω μου. Αλλά πάντα λέω εγώ τι έχω κάνει. Οι άνθρωποι μας φέρονται όπως τους φερόμαστε, δεν ταιριάζουν όλοι οι άνθρωποι με όλους. Μου έχει συμβεί στη δουλειά μου να έχω δύο πολύ κακές συνεργασίες, και εκεί είπα ποτέ ξανά. Άλλοι άνθρωποι έχουν συνεργαστεί πολύ καλά μαζί τους, αυτό τι σημαίνει; Δεν σημαίνει κάτι για μένα».

Για την σχέση της με τον Γιώργο Κιμούλη και τη συνεργασία τους, είπε: «Τι σημαίνει ότι ένας άνθρωπος είναι κακοποιητικός; Γιατί έχουμε χάσει λίγο τη μπάλα. Οι έννοιες που δίνουμε στα πράγματα είναι υποκειμενικές. Για αυτά που κατηγορεί η Ζέτα Δούκα τον Γιώργο Κιμούλη, θα ρωτήσεις τη Ζέτα, όχι εμένα. Λατρεύω και αγαπώ από 10 ετών τον Γιώργο Κιμούλη, τον θαυμάζω απεριόριστα, είναι μαγικός στον τρόπο που σκηνοθετεί και στον τρόπο που δουλεύει με τους ηθοποιούς. Αυτό που ζω τώρα, αυτό μπορώ να πω. Είναι εξαιρετικά διαβασμένος, και μορφωμένος και αφάνταστα ταλαντούχος. Ζω πολύ όμορφες στιγμές μαζί του. Δεν θα κρίνω κανέναν για ό,τι αφορά στη Ζέτα Δούκα θα ρωτήσετε εκείνη. Εγώ δεν ασχολούμαι, έχει πάρει τη νομική οδό, ασχολούνται οι δικηγόροι, εγώ δεν είμαι δικηγόρος ή εισαγγελέας, είμαι ηθοποιός, έτσι βλέπω τα πράγματα».

Τέλος, η Σοφία Βογιατζάκη τοποθετήθηκε σχετικά με την παράσταση «12η Νύχτα» του Σαίξπηρ, που πρωταγωνιστεί.

«Κάνουμε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, μετάφραση και σκηνοθεσία, Γιώργος Κιμούλης, πρωταγωνιστεί, είναι ένας υπέροχος θίασος. Είναι ξεκαρδιστική παράσταση, αστεία κωμωδία του Σαίξπηρ. Είναι πολύ ωραίο έργο, και ο τρόπος που ξεδιπλώνεται. Ξεκινάμε από 24 Ιουνίου από Σαλαμίνα, 27 στο Βεάκειο, και μετά θα οργώσουμε την Ελλάδα. Για τον χειμώνα δεν ξέρω ακόμα, η παράσταση «Μπαμπάδες με Ρούμι» θα συνεχιστούν αλλά είμαι σε συζητήσεις με τα οικονομικά», κατέληξε.