Ο Γρηγόρης Μπάκας και η κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» εντόπισαν την Τάμτα στο αεροδρόμιο και έγινε συζήτηση γύρω από την Eurovision αλλά και τις εκλογές.

Η τραγουδίστρια απέκτησε πρόσφατα ελληνική ταυτότητα και οι εκλογές της 21ης Μαΐου ήταν οι πρώτες στις οποίες μπορούσε να ψηφίσει.

«Ψήφισα. Αισθάνθηκα μια ευθύνη αλλά ως καλός πολίτης όφειλα να το κάνω κι έτσι έπραξα», ανέφερε.

Όσον αφορά την Eurovision, είπε: «Είμαι πάρα πολύ απασχολημένη. Κάθε πρόταση είναι καλοδεχούμενη, αν προκύψει μια τηλεοπτική θα τη συζητήσω. Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ που δεν δώσαμε το 12αρι στην Κύπρο στη φετινή Eurovision. Δεν άξιζε τους τέσσερις βαθμούς σε καμία περίπτωση. Έχουν δώσει πολύ περισσότερους βαθμούς, σε acts που πιστεύω πως δεν ήταν για 12. Συμφωνώ ότι πάντα πρέπει να δίνουμε κάτι παραπάνω στην Κύπρο απ’ ότι σε άλλους.

Το παιδί που εκπροσώπησε την Ελλάδα προφανώς δεν ήταν έτοιμο και με στεναχωρήσατε πάρα πολύ στην τηλεόραση που ήσασταν τόσο σκληροί. Επειδή έχω πάει στη Eurovision, φαντάζομαι θα συμφωνήσουν κι άλλοι καλλιτέχνες που έχουν βρεθεί εκεί, καλό είναι να στηρίζουμε τις αποστολές μας όποια κι αν είναι.

Με ένα κομμάτι που θα ένιωθα απόλυτα σίγουρη, θα πήγαινα. Γιατί όχι;».