Η επιτυχηµένη πορεία του Βασίλη Ζούλια είναι κάτι που κανείς δεν αµφισβητεί. Το άστρο του µεγάλο, µε αποτέλεσµα να έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσµο από πολύ νωρίς… Ο ίδιος επιθυµούσε να ξεχωρίζει και τα κατάφερε.

Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος έχει επιµεληθεί τα looks πολλών προσώπων της ελληνικής showbiz, ενώ είδαµε δηµιουργίες του να φοριούνται στη σειρά του Netflix «Emily in Paris». Celebrities του εξωτερικού έχουν περπατήσει στο κόκκινο χαλί φορώντας τις δηµιουργίες του και εκείνος πάντα δείχνει στον προσωπικό του λογαριασµό τα ρούχα που έχουν φορεθεί από όλες τις γυναίκες, ενώ έπεται συνέχεια.

«H Kim Katral του “Sex and the city” θα πρωταγωνιστήσει σε µια νέα σειρά, που θα προβληθεί στο Netflix, οσονούπω. Η σειρά θα λέγεται “Glamorous”, σε παραγωγή του Darren Star, και η ηθοποιός θα φορέσει τέσσερα σύνολα δικά µας», δηλώνει στο «Secret» ο ταλαντούχος σχεδιαστής.

Τα επόμενα βήματα

Ο ίδιος αποκαλύπτει και το επόµενο βήµα του, που αφορά την Ελλάδα: «Ετοιµάζουµε και τη νέα µας κολεξιόν prêtà-porter για τον χειµώνα – θα ξεκινήσουµε τον Ιούνιο και θα αφορά τόσο το prêt-à-porter όσο και την boutique που έχουµε ανοίξει, ώστε να µπορούν να µας επισκεφτούν όλες οι γυναίκες που µας επιλέγουν για τα coktail φορέµατά µας και να µας βάλουν στη ζωή τους, στο γραφείο τους, αλλά και στο Σαββατοκύριακό τους».

*Δημοσιεύτηκε στο Secret στις 20 Μαΐου 2023.