Περίπου ένας μήνας έχει περάσει από τη συνάντηση της Σακίρα με τον Τομ Κρουζ στο Grand Prix της Formula 1 στο Μαϊάμι που πυροδότησε τι φήμες περί σχέσης των δυο σταρ.

Οι δυο σταρ αποθανατίστηκαν να μιλούν και να είναι ιδιαίτερα κοντά ο ένας με τον άλλον και αυτό ήταν αρκετό για να ξεκινήσουν τα δημοσιεύματα περί σχέσης του.

Κανένας από τους δυο σταρ δεν επιβεβαίωσε κάτι από την πλευρά του όμως τώρα κυκλοφορεί νέο δημοσίευμα που θέλει τη  Σακίρα να παρακαλεί τον Τομ Κρουζ να σταματήσει να τη φλερτάρει.

Όπως αναφέρει το ισπανικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Marca, ο σταρ του Χόλιγουντ ήταν «απολύτως μαγεμένος» και είπε στους φίλους ότι ένιωσε μια σύνδεση μαζί της.

Έτσι, ο Τομ Κρουζ προσπάθησε να προσεγγίσει περαιτέρω την διάσημη Κολομβιανή τραγουδίστρια και ήρθε τελικά αντιμέτωπος με τη θλιβερή αλήθεια, ότι δηλαδή αυτή τη στιγμή η τραγουδίστρια δεν ψάχνει την αγάπη.

 











Μετά τον χωρισμό της με τον Τζέραρντ Πικέ πέρυσι, τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Shakira επικεντρώνεται στα παιδιά της παρά τους συντρόφους που της χρεώνουν κατά καιρούς.

Σύμφωνα με πηγή που μίλησε στο περιοδικό Heat η Σακίρα φέρεται να «παρακαλούσε» τον Τομ να σταματήσει να τη φλερτάρει.

«Δεν θέλει να τον ντροπιάσει ή να τον στεναχωρήσει, αλλά δεν υπάρχει έλξη ή ρομαντισμός από την πλευρά της – ήταν απλώς φιλική. Είναι κολακευμένη αλλά δεν ενδιαφέρεται», ανέφερε χαρακτηριστικά η ίδια πηγή για την τραγουδίστρια.