Με αφορμή το βίντεο που ανάρτησε ο Πάνος Μουζουράκης, λίγο πριν από τον γάμο του με τη Μαριλού Καζάρη, και μια αναφορά του στον πατέρα Αντώνιο, η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να κάνει ένα πολύ συγκεκριμένο σχόλιο στο «Happy Day».

Σκέφτηκα για πέμπτο κουμπάρο τον πατέρα Αντώνιο

Ο Πάνος Μουζουράκης, ανάμεσα σε όλα όσα αναφέρει στο βίντεό του, λέει και τα εξής: «Γράφτηκε ότι οι κουμπάροι θα είναι έξι στον αριθμό, ενώ η αλήθεια είναι ότι θα είναι πέντε. Βέβαια σκέφτηκα για πέμπτο κουμπάρο να πω τον πατέρα Αντώνιο κι αν δεν δεχόταν αυτός θα έλεγα τον… μα στον έναν φόρτωσαν σκάνδαλα και τραβά μεγάλο ζόρι κι ο άλλος προετοιμάζεται πυρετωδώς για το Fame Story».

Δείτε ακόμη: Πάνος Μουζουράκης - «Σκέφτηκα για κουμπάρο τον πατέρα Αντώνιο» (Βίντεο)

Δεν είναι ο άνθρωπος που φαντάζεσαι

Μετά την προβολή του αποσπάσματος κι ενώ η κουβέντα είχε ανάψει στην εκπομπή, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε: «Ήμουν στη Μυτιλήνη σε εκδήλωση της Κιβωτού με τον Πάνο, τα δύο κεντρικά πρόσωπα και δεν ήρθε, έστειλε ένα μήνυμα. Δεν είναι ο άνθρωπος που είναι αυτό που φαντάζεσαι.

Θέλησε να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στον πατέρα Αντώνιο

Θέλησε να δώσει μια ψήφο εμπιστοσύνης και έχει το δικαίωμα. Κι εγώ που υπήρξα πολύ κοντά στον πατέρα Αντώνιο και δεν είχα φανταστεί και δεν είχα καταλάβει τίποτε απ' όλα αυτά που του καταλόγισαν, πήρα την απόστασή μου και είπα -δεν βγήκα να μιλήσω άσχημα για εκείνον, αλλά είπα- μέχρι να τελεσιδικήσει η δίκη και να φανεί τι έχει γίνει, εγώ δεν είμαι κοντά σε αυτόν τον άνθρωπο.

Του φόρτωσαν σκάνδαλα

Το ότι ο Πάνος, παρά τα καταγγελλόμενα, θέλει να δείξει ότι εγώ είμαι εδώ και του φόρτωσαν σκάνδαλα και δεν τα πιστεύω, δείχνει μια ξεκάθαρη ψήφο εμπιστοσύνης», είπε κλείνοντας η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: