Αρκετές τηλεοπτικές κόντρες προκάλεσε η κάλυψη του γάμου Μουζουράκη - Κοζάρη στην Αίγινα και μία από αυτές ξέσπασε ανάμεσα στον Λάμπρο Κωνσταντάρα και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Συγγνώμη, αλλά δεν κρατιέμαι κιόλας

«Ότι μου έκανε και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας σχόλιο που η εκπομπή στην οποία εργάζεται έστειλε, αυτό με ξεπερνά. Το ότι ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είπε για τα μηδενικά και τα χρήματα και ότι ήταν άστοχη η δήλωση κι έπρεπε να το ζήσει μόνος του ενώ η εκπομπή που δουλεύει είχε στείλει και το έπαιξε πρώτη, αυτό δεν έχει ξαναγίνει. Συγγνώμη, αλλά δεν κρατιέμαι κιόλας» ανέφερε στο «Happy Day» η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ο Λάμπρο Κωνσταντάρα μιλώντας στην εκπομπή «Breakfast@Star» απάντησε στο «καρφί» της Σταματίνας Τσιμτσιλή, λέγοντας:

Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι παραπάνω

«Έκανα την τοποθέτησή μου στην εκπομπή, δεν θέλω να σχολιάσω κάτι παραπάνω. Είδα ότι κάτι μου απάντησε, μου έστειλαν στο Twitter ότι μίλησε πολύ υποτιμητικά για μένα. Ο παλιός μου εαυτός θα απάνταγε πολύ διαφορετικά, ο καινούργιος προτιμά να την πάρει τηλέφωνο να τα πούνε. Δεν θέλω να ασχολούμαι με τέτοια πράγματα, εξακολουθώ να την αγαπώ».

Μέσα από την εκπομπή της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή επιβεβαίωσε ότι της τηλεφώνησε και έλυσαν την παρεξήγηση.

Εκτίμησα πολύ το τηλέφωνό του

«Χθες με πήρε ο αγαπημένος μου Λάμπρος Κωνσταντάρας, τα συζητήσαμε και εκτίμησα πολύ το τηλέφωνό του. Του είπα ότι εδώ δεν ρέει το χρήμα άφθονο, είχε την πεποίθηση ότι εδώ “τρέχουν” τα 500ευρα. Εκτίμησα, κι αυτό δείχνει έναν άνθρωπο που έχει ήθος, αξίες, αξιοπρέπεια και είναι επαγγελματίας που μου λέει “με πήραν από όλες τις εκπομπές για να σου απαντήσω, αλλά εγώ ήθελα να μιλήσω μαζί σου γιατί σε εκτιμώ πολύ”. Εγώ το εκτίμησα γιατί όταν λύνεις απευθείας τις όποιες σκέψεις, διαφωνίες…» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: