Στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει με τα παραπανίσια κιλά του αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, σε συνέντευξη που παραχώρησε. Ο γνωστός παρουσιαστής εμφανίστηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και δεν δίστασε να αυτοσαρκαστεί, αλλά και να μιλήσει για τα προβλήματα που του έχουν προκαλέσει τα παραπάνω κιλά που έχει πάρει τα τελευταία χρόνια.

Μεταξύ άλλων, τόνισε ότι θέλει να δει το γιο του «να μεγαλώνει και να φτάνει σε μια ηλικία που να μπορεί να σταθεί στα πόδια του», ενώ αναφέρθηκε και με τρυφερά λόγια στην επί χρόνια σύντροφό του Νάνσυ Αντωνίου.

«Έτσι όπως είμαι πλέον, δεν είμαι ένας παρουσιαστής, άλλα δύο. Οι άνθρωποι που έχουν παραπάνω κιλά δεν με πειράζει να αυτοτρολάρονται. Το να τους κοροϊδεύουν με πειράζει ή το να σχολιάζουν πράγματα γι’ αυτούς χωρίς να ξέρουν για ποιο λόγο έχουν βάλει τα κιλά» σημείωσε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. «Οι φορές που έχω μαλώσει για τα κιλά και δημοσίως με κάποιους ανθρώπους είναι γιατί δεν χωράει αστείο σε κάτι που δεν ξέρεις, για ποιο λόγο έβαλε ο άλλος τα κιλά» εξήγησε ο ίδιος.

«Συνέχεια μου λένε οι δικοί μου ότι φοβούνται για την υγεία μου. Είναι μια μεγάλη κουβέντα όλο αυτό. Αν φανταστείς ότι κοιμάμαι με μηχάνημα οξυγόνου... Προσπαθώ να το συνηθίσω, γιατί κάνω άπνοιες» αποκάλυψε ο δημοφιλής παρουσιαστής.

«Θέλω να είμαι ακόμα καλά, όσο μπορώ, για να δω τον Αναστάση μου να μεγαλώνει, να φτάνει σε μια ηλικία που να μπορεί να σταθεί στα πόδια του και μετά ήρεμος να πάει όπου θέλει. Από το να μην είμαι εγώ εδώ μέχρι να μου πει ότι φεύγει στην Αυστραλία, και να του πω “καλή σου τύχη”, και να μου πει “σε ευχαριστώ για ό,τι έκανες για εμένα, για ό,τι μου έδωσες”» εξομολογήθηκε.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είχε αναφερθεί και στο παρελθόν στα προβλήματα που του προκαλούν τα κιλά του, αποκαλύπτοντας ότι του δημιουργούν πρόβλημα στην ομιλία του.

Περιγράφοντας τη σχέση του με το γιο του, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τόνισε: «Προσπαθώ να καταπολεμήσω τις κακές εικόνες που είχα στο μυαλό μου από το δικό μου πατέρα, ο οποίος έκανε πολλά καλά, αλλά και πολλά αρνητικά. Αν δεν είχα το φόβο του, θα είχα μπλέξει πολύ πιο άσχημα. Κάθε φορά που θέλω να κάνω παρατήρηση στον Αναστάση, παίρνω τηλέφωνο τον ψυχίατρο και κάθε φορά μού λέει κάτι που εγώ ούτε μία στο δισεκατομμύριο δεν θα το έκανα, θα έκανα το ακριβώς αντίθετο».

Αναφερόμενος, τέλος, στην επί χρόνια σύντροφό του Νάνσυ Αντωνίου, με την οποία δουλεύουν μαζί, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τόνισε ότι είναι πολύ δυναμική γυναίκα, ενώ ξεκαθάρισε ότι, αν έρθει η... Έμιλι Ραταϊκόφσκι και του πει να φύγει μαζί της, εκείνος θα διαλέξει και πάλι τη Νάνσυ του. «Ίσως αύριο!» συμπλήρωσε γελώντας.

*Δημοσιεύθηκε στην ON TIME στις 25/5/2023