Μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα», η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποκάλυψε την πρόταση που δέχτηκε για να κατέβει στην πολιτική, για τον επικείμενο γάμο της, αλλά και για τη σχέση της με την Ιωάννα Τούνη.

«Δέχτηκα πρόταση από μεγάλο κόμμα, για να κατέβω υποψήφια, ακόμη και για ευρωβουλευτής. Μετά έρχονται και μου λένε: “Δεν χρειάζονται γνώσεις, χρειάζεται ενσυναίσθηση”, όμως εγώ δεν μπορώ να αντεπεξέλθω σε μια τέτοια θέση. Δεν μπορώ να πάρω στο λαιμό μου τόσο κόσμο. Δεν μπορώ να πάω να μπλεχτώ σε νέα χωράφια» είπε το γνωστό μοντέλο.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο θέμα του γάμου της, που έχει απασχολήσει πολλές φορές, καθώς κάτι προέκυπτε και η μία αναβολή διαδεχόταν την άλλη. Η ίδια τώρα επιβεβαίωσε τις προετοιμασίες για το ευχάριστο γεγονός, λίγους μήνες μετά την επανασύνδεσή της με τον αγαπημένο της. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε, δεν θέλησε να το ξανασυζητήσει, φοβούμενη ενδεχομένως το «κακό μάτι». Κράτησε το στόμα της κλειστό και δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες.

Ακόμη, η μελαχρινή καλλονή παραδέχτηκε ότι είναι καλά με το σύντροφό της και δήλωσε ότι ο γάμος θα γίνει γνωστός μετά την τέλεσή του και όχι νωρίτερα.

Σε ό,τι αφορά στις σχέσεις της με την Ιωάννα Τούνη και τα δημοσιεύματα που τις θέλουν τσακωμένες, είπε: «Αυτό το διάστημα τρέχω ένα νέο project, η Ιωάννα αντίστοιχα έχει ένα παιδί, έχει μετακομίσει... είναι άρρωστο αυτό κι έχω αρχίσει να κουράζομαι».

*Δημοσιεύθηκε στην ON TIME στις 25/5/2023.