Τις ζωές τους ένωσαν στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου στο Κολωνάκι το περασμένο Σάββατο η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός. Το ζευγάρι, το οποίο διατηρεί εδώ και δύο χρόνια σχέση, αποφάσισε να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και να ανταλλάξει όρκους ενώπιον Θεού, συγγενών και φίλων.

829664

Μετά το τέλος του μυστηρίου, οι νεόνυμφοι χαιρέτησαν τις τηλεοπτικές κάμερες και τους δημοσιογράφους, που περίμεναν έξω από την εκκλησία, και η Άννα Πρέλεβιτς πραγματοποίησε και τις πρώτες της δηλώσεις. «Νιώθουμε υπέροχα. Ευχαριστούμε που ήρθατε. Δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει. Σας ευχαριστούμε, παιδιά. Δεν του πάτησα το πόδι» είπε χαρακτηριστικά. «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, πολύ συγκινημένη. Τα καλύτερα τους εύχομαι» δήλωσε από την πλευρά της η αδελφή του γαμπρού Δούκισσα Νομικού.

829550

Η χαρά, αλλά και η συγκίνηση ήταν τα συναισθήματα που κυριάρχησαν στο χαρμόσυνο γεγονός, ενώ ακολούθησε ένα μεγάλο πάρτι σε κτήμα της Αττικής, στο οποίο τραγούδησε ο Διονύσης Σχοινάς και όλοι οι καλεσμένοι διασκέδασαν με την ψυχή τους. Στο πάρτι αυτό, η Άννα Πρέλεβιτς, που έλαμπε μέσα στο ολόλευκο custom-made νυφικό της, δεν έχασε την ευκαιρία και χόρεψε σε ιδιαίτερα ξέφρενους ρυθμούς με τον πατέρα της, τον πρώην άσο του μπάσκετ Μπάνε Πρέλεβιτς, εντυπωσιάζοντας τους πάντες.

829553

* Η νύφη επέλεξε ένα φόρεμα από τον οίκο μόδας Athena V, το οποίο είχε μακρύ πέπλο. Από φίνα γαλλική δαντέλα, το φόρεμα θύμιζε πολύ το αριστοκρατικό φόρεμα της πριγκίπισσας Κέιτ στο γάμο με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, τον Απρίλιο του 2011 . Δαντέλα σε κλειστό μπούστο είχε και το εμβληματικό νυφικό της Γκρέις Κέλι. Η σταρ του Χόλιγουντ παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Ρενιέ του Μονακό το 1956 με ένα νυφικό που έμελλε να γίνει θρυλικό.

829665

Το νυφικό σχεδιάστηκε από την Helen Rose και έχει μείνει στην ιστορία ως ένα από τα πιο εμπνευσμένα νυφικά. Με ψηλό λαιμό και μακριά μανίκια, μακριά ουρά, μπούστο από δαντέλα Βρυξελλών, με κουμπιά με μαργαριτάρια και φούστα από ταφτά, ήταν ένα έργο τέχνης.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ONTIME στις 29/5/23