Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε πριν από λίγες ημέρες ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που θέλουν την Κατερίνα Γερονικουλού να συνεργάζεται με την Βάσω Λασκαράκη.

«Δεν έχω δεχτεί πρόταση για το 5Χ5, αλλά δεν θα με ενδιέφερε και μια τέτοια πρόταση γιατί δεν υπάρχει χρόνια για κάτι τέτοιο. Το Fishy δεν θα συνεχιστεί την επόμενη χρονιά, το αποφασίσαμε από κοινού, γιατί έχω να κάνω και θέατρο αλλά και ένα σήριαλ», είπε αρχικά ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Σχετικά με τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να πρωταγωνιστεί σε νέο σήριαλ του ANT1, μαζί με την Βάσω Λασκαράκη και την Κατερίνα Γερονικολού, ο ηθοποιός εξήγησε: «Όχι το διάβασα και αυτό αλλά δεν ισχύει, είναι λίγο αστείο».

«Στην νέα ταινία που ετοιμάζουμε, «Κουραμπιέδες από χιόνι», μπορεί να δείτε και την κόρη μου την Εύα, αν εκείνη το θέλει βέβαια», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Κλείνοντας, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να κάνει πρόταση γάμου στην Κατερίνα Γερονικολού και απάντησε: «Που να προλάβουμε τώρα με τόσες δουλειές, έχουμε το σήριαλ, έχω όλα αυτά, ξέρεις πως είναι».