Στην ενασχόλησή του με τα κοινά, καθώς εδώ και αρκετά χρόνια ασχολείται ενεργά με την τοπική αυτοδιοίκηση, αλλά και στην ελληνική τηλεοπτική πραγματικότητα αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Απόστολος Γκλέτσος σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Έχω μέσα μου μια φλόγα, κάποιοι το λένε τρέλα

Μιλώντας στην εκπομπή «Breakfast@Star», ο γνωστός ηθοποιός που θα είναι υποψήφιος περιφερειάρχης για τη Στερεά Ελλάδα τόνισε ότι «Θα μπορούσα να φτάσω μέχρι και στο να χάσω τη ζωή μου για να διεκδικήσω πράγματα και δικαιώματα. Έχω μέσα μου μια φλόγα, κάποιοι το λένε τρέλα. Εμένα είναι το καύσιμό μου».

Ο Απόστολος Γκλέτσος παρακολουθεί τα πάντα

Αναφερόμενος στην ελληνική τηλεοπτική πραγματικότητα ο Απόστολος Γκλέτσος  είπε ότι παρακολουθεί τα πάντα, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά και σε κάποιες σειρές που του κίνησαν φέτος το ενδιαφέρον.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης καλό θα ήταν να μην έπαιζε

«Παρακολουθώ τα πάντα στην τηλεόραση. Μου άρεσε ο “Σασμός”, το “Maestro”, ειδικά οι ηθοποιοί που έπαιξαν εκεί. Ο Τσορτέκης, το Μαράκι (σ.σ. Μαρία Καβογιάννη) έσκισε. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης καλό θα ήταν να μην έπαιζε, δεν είναι ηθοποιός του επιπέδου των άλλων. Θα μπορούσε να κάνει όλο το άλλο και να μην παίζει. Εκεί “μπατάρει” το πράγμα», τόνισε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Φοβάμαι να μην μείνω κατάκοιτος

Απαντώντας στο αν έχει φοβηθεί ποτέ, ο Απόστολος Γκλέτσος εξομολογήθηκε ότι: «Κάθε μέρα φοβάμαι, ειδικά με τη ζωή που κάνω. Δεν φοβάμαι τον θάνατο, αλλά φοβάμαι να μείνω κατάκοιτος. Ο πατέρας μου ήταν 6 χρόνια κατάκοιτος και είδα πώς μπορεί να υποφέρει και να εξευτελίζεται ένας άνθρωπος» είπε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Ο έρωτας δεν υπάρχει στη ζωή μου

Σχετικά, τέλος, με τον έρωτα στη ζωή του, ο Απόστολος Γκλέτσος είπε ότι: «Ο έρωτας δεν υπάρχει στη ζωή μου. Όσο περνάνε τα χρόνια δεν ζεις τον έρωτα τόσο έντονα όπως στα 25. Το γήρας έρχεται και διαμορφώνει καταστάσεις. Εμένα δεν μου αρέσει που γερνάω» κατέληξε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: