Γιατί με ξύπνησες πρωί
Γιατί με ξύπνησες πρωί Σωτήρης Ξενάκης Βασίλης Σκουρής
nia-vardalos-alexis-georgoulis
Lifestyle

Γάμος αλά Ελληνικά 3: Η αποκάλυψη της Νία Βαρντάλος για τον Αλέξη Γεωργούλη

Για τον ηθοποιό και ευρωβουλευτή που κατηγορείται για κακοποίηση στελέχους του ΠΑΣΟΚ.

Ο Αλέξης Γεωργούλης θα παίξει στην ταινία «Γάμος αλά ελληνικά 3», όπως αποκάλυψε η Νία Βαρντάλος για τον ηθοποιό και ευρωβουλευτή που κατηγορείται για κακοποίηση στελέχους του ΠΑΣΟΚ.

Μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα», η Νία Βαρντάλος αποκάλυψε ότι ο Αλέξης Γεωργούλης θα εμφανιστεί κανονικά στην ταινία, ωστόσο δεν σχολίασε το γεγονός ότι λείπει τόσο από το τρέιλερ όσο και από το επίσημο καστ του 3ου φιλμ της αγαπημένης σειράς ταινιών.

«Με τον Αλέξη Γεωργούλη είμαστε φίλοι 15 χρόνια. Πρέπει να διαβάσω για να μάθω τι έγινε, δεν τα ξέρω όλα. Θα είναι στην ταινία Γάμος αλά ελληνικά 3. Μου αρέσει πολύ η Ελλάδα, θα ήθελα να μένω μόνιμα εδώ» τόνισε η Νία Βαρντάλος.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αλέξης Γεωργούλης είχε αποκαλύψει πριν από περίπου 9 μήνες τη συμμετοχή του στην ταινία «Γάμος αλά ελληνικά 3», μιλώντας στο podcast της Μαρίας Σολωμού. Είχε γίνει ο εξής διάλογος:

Τι κάνεις ακριβώς; Κάτι γυρίσματα;

Ναι, μουστάκα σοβαρή. (…) Κάνω έναν τύπο ο οποίος είναι αγρότης σε ένα νησί που δεν λέει ποιος ακριβώς νησί είναι στο πλαίσιο της ταινίας της Νίας Βαρντάλος.

Ωραίος ρόλος είναι;

Ναι έχει πάρα πολύ ενδιαφέρον, δεν θα πω τι ακριβώς γίνεται.

Σήμερα Τρίτη (30.5.2023) αποφασίστηκε η άρση ασυλίας του ευρωβουλευτή από την Επιτροπή Νομικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και η ολομέλεια αναμένεται να ψηφίσει την 1η Ιουνίου.