Στον γάμο του στην Αίγινα και το βίντεο που προηγήθηκε αυτού προκαλώντας διάφορες αντιδράσεις αναφέρθηκε ο Πάνος Μουζουράκης σε δηλώσεις του.

Υπενθυμίζεται ότι ο δημοφιλής καλλιτέχνης παντρεύτηκε το Σάββατο 27/05/2023 την εκλεκτή της καρδιάς του, Μαριλού Κοζάρη, στην Αίγινα.

Πριν τον γάμο του, ο Πάνος Μουζουράκης είχε επιχειρήσει με ένα ποίημα να ζητήσει από τα ΜΜΕ να επιδείξουν αυτοσυγκράτηση σε ό,τι αφορά στην κάλυψη του γεγονότος, κάνοντας λόγο για προσωπική στιγμή.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν συνέβη, με τον ίδιο μάλιστα να κερνάει στο τέλος τους ρεπόρτερ που βρέθηκαν στο νησί για το event, μετά από παρότρυνση της συζύγου του -όπως αποκάλυψε ο ίδιος.

Δεν θα ήθελα να είμαι άλλο ένα όπιο του λαού

Ο Πάνος Μουζουράκης βρέθηκε στο θέατρο Άλσος, στις πρόβες για την παράσταση της Δήμητρας Παπαδοπούλου «Τι φάση πάλι, ρε;», με τους ρεπόρτερ να του κάνουν ερωτήσεις αναφορικά με τον γάμο του, αλλά και το περιβόητο βίντεο με το ποίημα.

Αρχικά, ο Πάνος Μουζουράκης είπε στους δημοσιογράφους: «Εσείς να μην τσακώνεστε» γελώντας, ενώ στη συνέχεια, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ανέφερε: «Ήμουν συγκινημένος καθ’ όλη τη διάρκεια του μυστηρίου και μετά στη δεξίωση. Ήταν πάρα πολύ όμορφα όλα».

Για το βίντεο με το ποίημα

«Το βίντεο ήταν πιο πολύ για να ξεκαθαρίσω εγώ τη θέση μου, ότι δεν θα ήθελα να είμαι άλλο ένα όπιο του λαού μέσα στα εκλογικά και τα διάφορα άλλα κοινωνικά που γίνονται. Από τη στιγμή που ξεκαθάρισα τη θέση μου… Άμα ακούσετε το ποίημα, τα λέει όλα».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: