Ελληνοφρένεια
Ελληνοφρένεια Θύμιος Καλαμούκης Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης
Kevin_Federline
Lifestyle

Κέβιν Φέντερλαϊν: Μήνυση εις βάρος εκείνου και της συζύγου του καταθέτει το σχολείο που φοιτούν οι κόρες τους

Χρωστούν 15.593 δολάρια για τη φοίτηση των δύο κοριτσιών, Τζόρνταν και Πέιτον

Σχολείο της Καλιφόρνια μήνυσε τον Κέβιν Φέντερλαϊν, καθώς χρωστάει παραπάνω από 15.000 δολάρια για τα δίδακτρα των δύο από τα παιδιά του.

Ο χορευτής και πρώην σύζυγος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς οφείλει, σύμφωνα με την Page Six, 15.593 δολάρια για τη φοίτηση των δύο κοριτσιών που έχει αποκτήσει με τη Βικτόρια Πρινς, Τζόρνταν και Πέιτον.

Δικαστικά έγγραφα που έχει στη διάθεσή της η Page Six αναφέρουν πως το ζευγάρι παραβίασε τη σύμβαση που είχε υπογράψει την 1η Αυγούστου του 2018 «από αδυναμία πληρωμής για υπηρεσίες που είχαν παρασχεθεί με πίστωση, κατόπιν ειδικής περίπτωσης και αίτησής τους».Λέγεται ακόμα πως το εκπαιδευτικό ίδρυμα ζήτησε προηγουμένως τα χρήματα, όμως το ζευγάρι φέρεται να αρνήθηκε και να συνεχίζει να αρνείται να δώσει ακόμα και ένα μέρος του υπολοίπου.

Εκτός από τα 15.593 δολάρια, το σχολείο ζητά τόκο ύψους 10% του ποσού ετησίως, από τις 16 Μαΐου, συν τις αμοιβές των δικηγόρων.

Ο Φέντερλαϊν είναι πατέρας έξι παιδιών. Έχει αποκτήσει μια κόρη, την 20χρονη Κόρι κι έναν γιο, τον 18χρονο Κάλεμπ με την πρώην αρραβωνιαστικιά του, Σαρ Τζάκσον, τους γιους του Σον Πρέστον και Τζέιντεν με την πρώην σύζυγό του, Μπρίτνεϊ Σπίαρς και τις κόρες του Τζόρνταν και Πέιτον με την σύζυγό του, Πρινς.

Η είδηση έρχεται λίγο καιρό, αφού ανακοίνωσε πως θα μετακομίσει με την οικογένειά του στη Χαβάη.