Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στην «Ελένη» η Κατερίνα Γερονικολού. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε στη Δήμητρα Καλφούντζου για τη νέα της συνεργασία με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, τις στιγμές στη ζωή της που λυγίζει, αλλά και για την σχέση με τα παιδιά.

«Μου αρέσει η λαχτάρα που έχουν τα παιδιά, που στεναχωριούνται που τελειώνουν τα γυρίσματα. Θέλω να μπορώ κι εγώ να κλαίω όταν κάτι τελειώνει. Πολλές φορές μου έρχεται να κλάψω για κάτι πολύ απλό και λέω δεν πρέπει γιατί είμαι μεγάλη» ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Γερονικολού.

Όσο για τη συνεργασία της με τον σύντροφό της; «Ήταν πολύ ωραία στιγμή που σκηνοθετεί ο Γιάννης (σ.σ. Τσιμιτσέλης) την ταινία. Χαίρομαι να τον βλέπω να εξελίσσεται. Έχει όνειρα, δεν επαναπαύεται. Μου αρέσει που χαίρεται με τη χαρά μου. Είναι απελευθερωτικό να νιώθεις ότι ο άλλος θέλει να πηγαίνεις μπροστά, είναι το καλύτερο συστατικό μιας φιλίας και μιας σχέσης».

«Γενικά πιστεύω ότι το μερίδιο ευθύνης για το τι θα κάνουμε στη ζωή μας είναι ατομικό. Δεν ξέρω τι θα είχε συμβεί εάν δεν είχα βιώσει την απώλεια του πατέρα μου σε παιδική ηλικία, αλλά γενικά το να στέκεσαι στα πόδια σου είναι καλό. Η ανεμελιά είναι κάτι που μου έχει λείψει πολύ» εξομολογήθηκε η Κατερίνα Γερονικολού.