Ύστερα από πολυήμερη παραμονή σε ιδιωτικό νοσοκομείο ο Νίκος Μουτσινάς πήρε εξιτήριο. Ο παρουσιαστής αντιμετώπιζε μία φλεγμονή στην κοιλιακή χώρα, που τον κράτησε μακριά από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Σύμφωνα με τον Θάνο Βάγιο στο «Πρωινό», ο Νίκος Μουτσινάς βγήκε από το νοσοκομείο ύστερα από τέσσερα 24ωρα και αναμένεται να επιστρέψει στο πλατό του ΣΚΑΪ για την εκπομπή του «Καλό Μεσημεράκι» την ερχόμενη Τρίτη 06/06/2023.

Ο Νίκος Μουτσινάς και η φλεγμονή

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από τις πρωινές εκπομπές, ο Νίκος Μουτσινάς είχε μία φλεγμονή που δεν κατάφερε να αντιμετωπιστεί στο σπίτι του το περασμένο Σαββατοκύριακο και κρίθηκε απαραίτητη η εισαγωγή του σε νοσοκομείο. Το πιθανότερο είναι ότι έχει σχέση με τους πόνους που είχε στο στομάχι το τελευταίο διάστημα.

Σημειώνεται ότι στις αρχές του μήνα ο Νίκος Μουτσινάς είχε διακόψει την εκπομπή του λόγω ενός έντονου πόνου που ένιωσε στο στομάχι του και αναγκάστηκε να αποχαιρετήσει νωρίτερα τους τηλεθεατές του.


Λίγα λεπτά μετά τις 4, επιστρέφοντας από το διαφημιστικό διάλειμμα, ο Νίκος Μουτσινάς αποχαιρέτησε νωρίτερα τους τηλεθεατές του, καθώς η εκπομπή καθημερινά ολοκληρώνεται λίγα λεπτά πριν από τις 17:00.

Ζητώ συγγνώμη - Ο πόνος είναι αδιανόητος 

«Θα σας αποχαιρετήσουμε αυτή τη στιγμή και ζητώ συγγνώμη. Δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, ο πόνος είναι αδιανόητος στο στομάχι μου, δεν μπορώ. Να είναι καλά η ροή, δεν έχω ροή μάλλον. Θα παίξει κάτι ωραίο, υπάρχει μεγάλη βιβλιοθήκη», ανέφερε ο Νίκος Μουτσινάς.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: