Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε ο Αντώνης Καφετζόπουλος και παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη.

«Όταν ανέβηκα πρώτη φορά στη σκηνή ήμουν 30 χρονών, αλλά μικροέδειχνα. Η Έλλη Λαμπέτη έλεγε ότι αν σε ένα έργο υπάρχει μια φράση που δεν καταλαβαίνεις τι λες, υπάρχουν δύο ενδεχόμενα. Ή δεν έχεις καταλάβει και πρέπει να το καταλάβεις πριν λέει το στόμα σου ή έχει κάνει λάθος ο συγγραφέας. Ουσιαστικά είναι αυτό που λέω εγώ στους νεότερους. Μην παίζετε αν δεν καταλαβαίνετε τι λέει το κείμενο. Συμβαίνουν και ατυχίες στη ζωή. Είχα κλείσει να παίξω στην τελευταία ταινία του Ηλία Καζάνη που δεν βγήκε ποτέ. Δεν είχε λεφτά και κανείς δεν τον εμπιστευόταν να κάνει μια μεγάλη παραγωγή».

«Είμαι πλέον συνταξιούχος. Κράτησε τέσσερα χρόνια όλο αυτό. Είμαι εργαζόμενος από την εποχή που τα ένσημα έμπαιναν σε καρτέλες σαν γραμματόσημο. Μετά περάσαμε σε κάτι πιο οργανωμένο που ήταν κάτι σαν βιβλιάριο. Μετά περάσαμε στα ηλεκτρονικά που περνούσαν με καθυστερήσεις. Και έχω πολλά ταμεία σε πολλούς νομούς. Για παράδειγμα, έκανα μια διαφήμιση εταιρείας κινητής τηλεφωνίας και έβαζε την Ξάνθη και τα ένσημά μου ήταν εκεί.

Κάνουν αιτήματα μεταξύ τους τα διάφορα ΕΦΚΑ και κάπως τα βρίσκουν! Προφανώς έχουν χαθεί ένσημα!».

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, το smartwatch και η Siri έπιασε κάποια λέξη και ξεκίνησε να τον ενημερώνει στον αέρα της εκπομπής.

«Το ρολόι μου καμιά φορά εκνευρίζεται και μιλάει. Θα το κλείσω τώρα για να μάθει. Δίνει μια τελείως ξενέρωτη απάντηση», είπε χαριτολογώντας ο ηθοποιός.