Η 'Ωρα του Λαού - Ελληνοφρένεια best of
Η 'Ωρα του Λαού - Ελληνοφρένεια best of Θύμιος Καλαμούκης Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης
1-Maria-Loi-sef
Lifestyle

Μαρία Λόη: «Ο κολλητός μου ανέδειξε τις αδερφές Καρντάσιαν» (Βίντεο)

«Η Lady Gaga τρώει γιαούρτι, είναι απλός και ωραίος άνθρωπος, δεν θα την γνωρίσεις καν. Ο Μπαράκ Ομπάμα απολαμβάνει στο μαγαζί το ψάρι και την ελληνική διατροφή...» δηλώνει η Μαρία Λόη για το εστιατόριο που έχει φτιάξει στην Αμερική - Δείτε το βίντεο

Η Μαρία Λόη μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για την παιδική της ηλικία, την επαγγελματική επιτυχία και για τις γαστρονομικές συνήθειες των celebrities.

Η Ελληνίδα σεφ μίλησε για την παιδική της ηλικία και για το πώς οι συνήθειες της οικογένειας την ώθησαν να ακολουθήσει την μαγειρική.

Έπρεπε κάποιος να μαγειρεύει

«Μεγάλωσα σε μία πολύ φτωχή οικογένεια, με 5 παιδιά, ήμουν το μικρότερο. Επειδή έπρεπε κάποιος να μαγειρεύει, μαγείρευα εγώ που ήμουν η μικρότερη», ανέφερε αρχικά η Μαρία Λόη.

Οι αγαπημένες γαστρονομικές επιλογές των σταρ

Η Lady Gaga τρώει γιαούρτι, είναι απλός και ωραίος άνθρωπος, δεν θα την γνωρίσεις καν. Ο Μπαράκ Ομπάμα απολαμβάνει στο μαγαζί το ψάρι και την ελληνική διατροφή, είναι η πρώτη η ελληνική διατροφή. Δεν θυμάμαι αν έχουν περάσει οι Καρντάσιαν και ποιες από το μαγαζί, ο κολλητός μου όμως τις ανέδειξε. Δεν θυμάμαι τα ονόματά τους όμως».

Για τα μελλοντικά της σχέδια αποκάλυψε

«Από την Ελλάδα δεν φεύγω, είναι η χώρα μου. Επομένως, θα περνάω πιο πολύ χρόνο εδώ» είπε η Μαρία Λόη.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:


111111111111111111