Η Κατερίνα Στανίση κλείνει φέτος πενήντα χρόνια στη µουσική. Η δηµοφιλής τραγουδίστρια, η οποία συµµετέχει στο «Just the 2 of us» ως coach του Παντελή Τουτουντζή, µιλάει στο «Secret» για την καριέρα της, τα παιδικά της χρόνια, αλλά και την προσωπική της ζωή.

Πώς αισθάνεσαι που συµµετέχεις στο φετινό «Just the 2 of us»;

Αισθάνοµαι πολύ καλά. Νοµίζω ότι βοηθάω και αυτό µε χαροποιεί πάρα πολύ. Πηγαίνουµε πάρα πολύ καλά µε τον Παντελή. Συναντώ συνάδελφους παλιούς και κάνω νέες γνωριµίες. Ολα τα παιδιά µε αγαπούν πάρα πολύ και µαζί τους γίνοµαι και εγώ παιδί. Με τους τεχνικούς, µε τους παρκαδόρους, µε τις καθαρίστριες έχουµε πάρα πολύ καλή σχέση. Με αγαπούν και τους αγαπώ και εγώ. Είµαι ένας άνθρωπος που µιλάει σε όλους. Θέλω να πω επίσης για τον Νίκο Κοκλώνη ότι είναι αξιέπαινος που απασχολεί τόσους εργαζοµένους και αυτό δεν πρέπει να περνάει απαρατήρητο. Πρέπει να το σεβόµαστε, είναι µια ψυχούλα.

Τι ετοιµάζεις επαγγελµατικά;

Θα ξεκινήσω µε νέο σχήµα στις 16 Ιουνίου στο «North», πρώην «Εµπατή». Επειτα από πολλά, έκανα ένα τραγούδι που κυκλοφόρησε την Τρίτη, µε τίτλο «∆εν µπορώ», σε στίχους Φόντα Θεοδώρου και µουσική Βασίλη ∆αραµούσκα.

Στα προσωπικά σου πώς είσαι;

Κλασικά, µε τη µανούλα µου, τη Λίτσα.

Εχεις ένα πανέµορφο σώµα. Πώς το διατηρείς;

Ισως έχω ταλαιπωρηθεί τα τελευταία χρόνια, αλλά έχω χάσει 6-7 κιλά και προσπαθώ να τα ξαναπάρω. Πιστεύω θα έρθει κι αυτό.

Εχεις ανέβει µία φορά τα σκαλιά της εκκλησίας. Θα το ξαναέκανες;

Τώρα, σε αυτή την ηλικία, όχι, δεν σκέφτοµαι κάτι τέτοιο.

Εχεις την ανάγκη ενός συντρόφου;

Οχι, τα έχω βρει µε τον εαυτό µου, δεν µου λείπει κάτι.

Τα παιδικά σου χρόνια πώς ήταν;

Ηταν αρκετά δύσκολα, όπως για τους περισσότερους ανθρώπους.

«Πέρασα και εγώ τις δυσκολίες μου, αλλά ευτυχώς μπόρεσα να κρατήσω την ανθρωπιά μου, δεν άφησα να αλλοιωθεί ο χαρακτήρας μου»

Εχεις περάσει στιγµές που λύγισες;

Τη ζωή την έχω µάθει πολύ καλά και πέρασα και εγώ τις δυσκολίες µου, αλλά ευτυχώς µπόρεσα να κρατήσω την ανθρωπιά µου και δεν άφησα να αλλοιωθεί ο χαρακτήρας µου.

Ξεχωρίζεις κάποιον νέο καλλιτέχνη;

Υπάρχουν πολλοί καλοί. Υπάρχουν πολύ ταλαντούχοι καλλιτέχνες.

Πόσα χρόνια κλείνεις στο τραγούδι;

Κλείνω πενήντα χρόνια και νιώθω πολύ ωραία. Πέρασα καλά στη δουλειά µου και πιστεύω ότι πήγα καλά το καράβι.

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο Secret της εφημερίδας «Παραπολιτικά» στις 2/6/2023.